Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki serwerowe by TheNeQPL[1.6.2][PvP][Tetris][Bow Spleef][Scoreboard]

NeqGPlay

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki dość ciekawe, przynajmniej inne niż wszystkie, bo na unikalny typ serwera, kilka ciekawych pluginów.

Szkoda, że większość nie spolszczona, oraz kilka pluginów nieudolnie skonfigurowanych.

Łap 6atlpd.jpg na zachętę. Pracuj dalej nad plikami, nie porzuć ich. ;-)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

@Chomik : Bez jaj... Nie wiesz co to Tetris? xD

To zwykły Tetris w Minecrafcie. ;)
Tutaj masz pokazane jak to działa:

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Pliki dość ciekawe, przynajmniej inne niż wszystkie, bo na unikalny typ serwera, kilka ciekawych pluginów.

Szkoda, że większość nie spolszczona, oraz kilka pluginów nieudolnie skonfigurowanych.

Łap 6atlpd.jpg na zachętę. Pracuj dalej nad plikami, nie porzuć ich. ;-)

Dzięki ;), możesz mi powiedzieć jakie pluginy są "nieudolnie" skonfigurowane :).

Opublikowano

Pliki dosyć ciekawe, ale spolszcz wszystkie pluginy, bo jak na razie to nie ma za co dać Lubię To ! Bo tylko wrzuciłeś pluginy do plugins :/

Opublikowano

Pliki dosyć ciekawe, ale spolszcz wszystkie pluginy, bo jak na razie to nie ma za co dać Lubię To ! Bo tylko wrzuciłeś pluginy do plugins :/

Już powoli pracuję nad spolszczeniami :), Nowa aktualizacja!

Opublikowano

Dla autora plikow niepoczuj sie obrazony ale te wszystkie pluginy sa na craftserve.pl spolszczyj je ^^

Jak na craftserv ?, jeżeli sugerujesz że ja je odgapiłem to się mylisz :).

Opublikowano

Szczerze, słaba paczka. Nic szczególnego. Mogłeś chociaż spolszczyć...

[TETRIS] ?!

@

1000 POST <3

Niech zgadnę napisałeś to bo chciałeś wbić sobie 1000 post ?, a co do plików to to jest PVP! a nie minigames -.- dodałem plugin tetris oraz bow spleef aby gracze mieli co robić jak jest mało osób na serwerze :).

Opublikowano

Co to ma być?

Ściągnąłem, ale w żadnym nie ma wszystkich plików...

Ściągasz najpierw wersję Główną a potem aktualizacje V1 i potem V2 ...

Opublikowano

Mam ten sam problem co _Lupo101_, ściągnąłem po kolei i nigdzie nie ma wszystkich pluginów tylko w każdym 2... -_- Paczka podobała mi sie w prezce, ale jak ściągnąłem to już trochę entuzjazm mi spadł. D:

Polecane przeze mnie TuT'y :

[TuT] Epic Boss ( by Ichcios )

http://www.mpcforum.pl/topic/735116-dltutpluginepicboss-stworz-wlasnego-niepowtarzalnego-bossa/

-- Tutaj może być twój TuT , chcesz ? Napisz mi na PW ! --

Opublikowano

Mam ten sam problem co _Lupo101_, ściągnąłem po kolei i nigdzie nie ma wszystkich pluginów tylko w każdym 2... -_- Paczka podobała mi sie w prezce, ale jak ściągnąłem to już trochę entuzjazm mi spadł. D:

tylko ja jak pobieram pliki główne mam 2 pluginy?

Widać nie czytacie dokładnie! w opisie instalacji pisze że trzeba najpierw ściągnąć pliki które są głównymi plikami! aby zapobiec ściąganiu wielkiej ilośći plików zrobiłem tak aby osoba która chce mieć aktualizacje musi! ściągnąć główne pliki oraz aktualizacje V1 oraz V2 i podmienić plików!...

Opublikowano

Widać nie czytacie dokładnie! w opisie instalacji pisze że trzeba najpierw ściągnąć pliki które są głównymi plikami! aby zapobiec ściąganiu wielkiej ilośći plików zrobiłem tak aby osoba która chce mieć aktualizacje musi! ściągnąć główne pliki oraz aktualizacje V1 oraz V2 i podmienić plików!...

KURWA ALE W GŁÓWNYCH SĄ 2 PLUGINY TYLKO

hqdefault.jpg?feature=og

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...