Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początek

Venti.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Postanowiłem po raz drugi spróbować sił w grafice dlatego mam dla was kilka pytań. Wiem, że najlepszym programem do grafiki jest ps i raczej więkoszość z was go poleca tylko skąd załatwić pełną wersję? wiem, że jest płatny inie chce triala. Wy tyle czasu robicie w ps wiec napewno macie cracki, aby dowolnie korzystać z ps wiec jak coś prosiłbym na pw jeśli ktoś by mi pomógł, druga sprawa jak zacząć z samą grafiką? wiem, że są tutoriale, ale kompletnie nie wiem od którego zacząć dlatego proszę czy mógłby mi ktoś podesłać linki, aby wciągnąć się? to na tyle.

Opublikowano

PS'a nikt Ci nie da bo mpc nie popiera piractwa lecz jak byś pomyślał to byś w google wpisał PS dl i byś miał polecam CS5 / CS6

Jeżeli chodzi o poradniki to najpierw zaczynaj od takich dla amatorów jeżeli nie bawiłeś się wcześniej w GIMP'ie.

Te praca z poradników nie muszą Ci wychodzić po prostu na początek musisz się oswoić z programem dowiedzieć się gdzie są jakie funkcje :)

Poradniki dał kolega wyżej więc nie daje bo jest to zbędne.

Regmannn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...