Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Włączenie War Rock'a

ILoveReal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od pewnego czasu mam taki problem z Wr, włączam go i jak jest start game, to nic że jest chapter2, wciskam start game, i Hack shield sie wyświetla na jakieś 5s, i gaśnie od razu.. I nie włącza sie Wr, co zrobić żeby naprawić ten błąd, prosze o pomoc :)

Opublikowano

B ) Sposób z "cofnięciem patcha". Dzięki jego zastosowaniu pliki powrócą na swoje wcześniejsze miejsce.

Cytat

Cytat

<!--

[PATCH INFOMATION]

Format = 0

Launcher = 17

Updater = 33

Client = 36

Sub = 4

Option = 0

[/PATCH INFOMATION]

//-->

*

x: / Warrock / Version.cfg / Otwórz za pomocą - Notatnik ... a

następnie zmieniamy wartości zaznaczone powyżej na czerwono o np.1

LUB

* Start / Wyszukaj / Pliki i foldery / Version.cfg ... a potem postępujemy tak jak wyżej

UWAGA!!! Wartości podane przeze mnie w version.cfg mogą się różnić od waszych, gdyż po patchu liczby ulegają zmianie.

Im bardziej zmniejszymy liczby z folderu Version.cfg tym więcej patch'y zostanie ponowionych.

CCleaner

• Odkurzacz
  • Wyjątki w Antywirusie lub
  • Wyłączenie antywirusa
  • Wyciągnięcie wszystkich plików WR z kwarantanny
  • Cofnięcie patcha :
  • Plik Version.cfg , wszystko cofnijcie o 1
  • Check Files
  • Reinstall
  • Ręczna Aktualizacja HackShielda ! x: / War Rock / data / HShield / Update / autoup (uruchom jako administrator) / Start Update
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ciągle piszesz to samo a żadnego pożytku z tego nie ma.. Pisałem kilka innych postów i w każdym napisałeś to samo i nadal nic..

Opublikowano

Ciągle piszesz to samo a żadnego pożytku z tego nie ma.. Pisałem kilka innych postów i w każdym napisałeś to samo i nadal nic..

Najczęstsze problemy i przypadki, moje sposoby mogą pomóc. Z resztą cytuję poradniki razor'a i też swoje.

Co do sposobu, nie wiem jakim cudem masz chapter 2 i masz możliwość naciśnięcia start.

Jeżeli tak to spróbuj nacisnąć check files.

Co jeszcze może pomóc, hmmm.

Uruchom War Rock jako administrator I w trybie zgodności.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wlączam warrocka wyskakuje to małe okienko wszystko jest ok. później pojawia się launcher wyskakuje chapter 2 i nic nie idzie zrobić...

Robiłem reinstala podmieniałem wrupadate i wrlauncher. probowalem tez te metody co są wyzej i nadal nic.

HELP !

Opublikowano

@mietek

Czyli wychodzi na to ze nawet nie sprobowales metod Wilczka, bo gdybys przeczyccil CCleanearem to by dalo praktycznie taki sam efekt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...