Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak rozkręcić serwer ?

plokpl123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie,jak rozkręcić serwer i zachęcić graczy aby z niego korzystali?

Liczę na wasze rady ,]

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

1: Dobra maszyna ( zeby nie bylo lagow)

2: Pomocna i miła dministracja

3: Zabawy Idol /Karaoke /Jaka To Melodia / itp

4:Rangi z fajnymi ikonami

5: przydala by sie jakas muzyka ,zeby grala

Podaj Ts na PW oblukam moze cos doradze

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz rozkręcić serwer wystarczy ruszyć głową jest wiele sposobów na to by ludzie przychodzili

1. Dział Metin2 na forum mpc. Zauważyłem że nie każdy serwer metin2 startuje z własnym tsem możesz porozmawiać i udostępnić tsa danemu serwerowi wzamian za ludzi :). To samo z serwerami minecraft :)

2. Reklama na youtubie. Polecam tutaj nagrać film przedstawiający serwer i udostępnić na facebooku , naszej klasie podzielić się ze znajomymi aby również wstawili to u siebie.

:) Jest również wiele wiele innych sposobów życzę Ci powodzenia

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej podpiąć teamspeaka pod jakiś serwer z grami, albo zareklamować na forum jakiegoś serwera i nawiązać współpracę.

Opublikowano

Albo podwalić ludzi konkurencji DDoSami i fałszywymi informacjami o przeniesieniu na inne IP jak to robi połowa serwerów ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Albo podwalić ludzi konkurencji DDoSami i fałszywymi informacjami o przeniesieniu na inne IP jak to robi połowa serwerów ;)

Powodzenia tylko,ze jak ktos Ci sie odwinie tojuz mozesz miec marnie z TS a pozatym jest to karalne

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Powodzenia tylko,ze jak ktos Ci sie odwinie tojuz mozesz miec marnie z TS a pozatym jest to karalne

Ale kogo to obchodzi? Większość dużych serwerów robi tak od wielu lat i jakoś do żadnego admina nie zapukali panowie w mundurach.

Opublikowano

Być NORMALNYM dla każdego kto przyjdzie, zachęcić ludzi swoją postawą , nie wywyższać się jak jakiś władca. Oni Ci przyniosą więcej ludzi...

No i oczywiscie reklama

Opublikowano

Hmmm ja mam głos w trakcie mutacji więc wbija mi 18 latek wyśmiewa mnie mówię mu spokojnie uspokajam on mnie obraża daje mu kicka on wchodzi i jest "debilny serw papa" -.-

Opublikowano

Dobra maszyna

Dobre zabezpieczenia

Licencja 512 bez tego będzie lipa

Ogarnięta administracja

Reklama

Organizowanie eventów to zawsze przyciąga nowych ludzi

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...