Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiem co sie dzieje POMOCY

consear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu dokladnie chyba 1 lipca slabo internet chodzi zeby wejsc na yt np trzeba poczekać 2min a jak oglądam co 3 sek sie tnie nawet w 144p internet ma prędkość dokładnie 6.4MB jest z multimedia prawdopodobnie mam jakiegos wirusa ktory robi to ze mi slabo chodzi tak sadze poniewaz na laptopie w tym samym miejscu internet chodzi dobrze stronki laduja sie w 2sek na yt mozna oglądac w FULL HD i nie wiem co robic jak to sprawdzić jakimś programem czy cos zeby to oczyścić. Napiszcie czym sprawdzic czy mam wirusa czy cos aby to zlikwidować

Opublikowano

Hmm, przeskanuj kompa programem Dr Web Cure It, zobacz czy nie pojawiły się jakieś nowe procesy w menadżerze zadań.

Jednak to dziwne i niemożliwe, że korzystacie z jednego internetu i problemy masz tylko ty...

Ty łączysz się przez WiFi czy nie?

Opublikowano

Możesz jeszcze wrzucić logi OTL, jak zrobić znajdziesz w 'poradniki'. Jakiś cud może się stanie i zawita tu Fresz ;x

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...