Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KwadratowaMasakra]Sezon VI[Dwie Drużyny]Jedna Wieża[WhiteList]TeamSpeak 3

Jodi

Ile czasu dać na zbieranie surowców?  

52 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile czasu da? na zbieranie surowców?

• Tydzie?
      25
    • Pó?tora Tygodnia
      27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Mateusz

Nick : MaRsOnIx

Posiadasz TS3 ? Tak.

Posiadasz Kanał YouTube ? ( Nie wymagane) Jasne mam 400 widzów :>

Kontakt : Skype : marsonixpryw

Dlaczego Ty ? Jestem ogarnięty, ogarniam HTML, język skryptowy i ucze się programować. Posiadam dosyć przyzwoitą serwerownie ,która jest praktycznie cały czas zapełniona a szczególnie Bf3.iq.pl :) Gram w minecraft'a 2 lata i chałem powrócić do tego świata minecraft'a bez cuboidów itp :P

Opublikowano

Imię:Jakub

Nick:MrgSeta

Posiadasz TS3?: Tak

Posiadasz Kanał YouTube?(Nie wymagane):Nie

Kontakt GG/Skype/Email:Email [email protected]

Dlaczego Ty?:Jestem ogarnięty , miły i pomocny.Byłem Moderatorem na serwerze , który niestety już padł.Oczywiście jestem ogarnięty , ogarniam ortografie , nie griefuje i lubie takie sewery.

2.png

Opublikowano

Imię: Marcin

Nick: MrMarcinx

Posiadasz Kanał YouTube?(Nie wymagane): Mam nie uzywam

Kontakt GG/Skype/Email: gg: 4093217

Dlaczego Ty?(minimalnie 3 zdania): Jestem kreatywny lubię budować. Umiem dogadywać się z innymi i wysłuchać co mają mi do powiedzenia. Staram się nie przeklinać i jestem uczciwym graczem :D

Opublikowano

Imię: Rafał

Nick: spy1rex

Posiadasz TS3?: Nie

Posiadasz Kanał YouTube?(Nie wymagane): Nie

Kontakt GG/Skype/Email: email: [email protected]

Dlaczego Ty?(minimalnie 3 zdania): Poniewaz mam dosyc spore doswiadczenie w tego typu serwerach. Jestem bardzo dobrym graczem PVP dlatego wlasnie bede przydatny w walkach. poza tym jestem ogarnietym graczem i staram sie zachowywac polska gramatyke jak i ortografie.

Prosze o zamkniecie innych prezentacji tego serwera

Opublikowano

Imię: Adam

Nick: Toshiros95

Posiadasz Kanał YouTube?(Nie wymagane): Nie

Kontakt GG/Skype/Email: GG: 20422486

Dlaczego Ty?(minimalnie 3 zdania): Dlaczego Ja? Ponieważ jestem osobą kreatywną cenie w sobie poczucie humoru! Po za tym nie lubię grać sam a więc gram tylko na serwerach tego typu! Piszę poprawnie po polsku!

Opublikowano

Imię : Krzysztof

Posiadasz Ts3? : Tak

Posiadasz Kanał Youtube? : Tak

Kontakt GG/Skype/Email : GG : Brak. Skype : krzysio.maciog . Email : [email protected] .

Dlaczego ja? : Jestem Ogarnięty , Lubię MC , Lubię budować , Jestem Miły , Umiem tworzyć wiele pułapek , potrafie zbudować wyrzutnie TNT oraz Super Cannon , Chętnie Gram na KW , Lubię często nagrywać na YT .

Opublikowano

Imię: Paweł

Nick: Temaz17

Posiadasz Kanał YouTube?(Nie wymagane): nie

Kontakt GG/Skype/Email: GG: 46376789

Dlaczego Ty?(minimalnie 3 zdania): Lubie dobrą zabawę i spoko towarzystwo z którym da się dogadać, lubię budować oraz walczyć na PVP.

Opublikowano

Imię: Krzysztof

Nick: 1krzys1

Posiadasz TS3?: Yep

Posiadasz Kanał YouTube?(Nie wymagane): Yep,Mr1krzys1

Kontakt GG/Skype/Email: 26027964

Dlaczego Ty?(minimalnie 3 zdania): A więc tak,lubię rozgrywki tego typu gdyż chodzi tutaj o współpracę między drużyną,ogółem jestem ogarniętym i uprzejmym graczem.

KckC7.jpg

Opublikowano

Imię:Miłosz

Nick:BadMisi

Posiadasz TS3?:Tak

Posiadasz Kanał YouTube?(Nie wymagane):Tak, ale nie nagrywam

Kontakt GG/Skype/Email:GG:10982565, Skype podaję na gg ze względu na spam. Dlaczego Ty?(minimalnie 3 zdania):Nie używam żadnych wspomagaczy,cheatów, ani nie próbuję psuć innym zabawy.Potrafię się zachować,a kultura i ortografia jest mi dobrze znana.W minecraft gram od Alphy i znam jego tajemnice.Liczę na pozytywne rozpatrzenie.

[50 POSTÓW] Jezus przyjdzie w glanach,bo początki są ciężkie

[100 POSTÓW] Yes Yes Yes

[150 POSTÓW] Hell Yeah

[200 POSTÓW] Satan is with us :)

Opublikowano

Imię : Mateusz

Nick : Firek

Posiadasz TS3 ? Tak.

Posiadasz Kanał YouTube ? ( Nie wymagane) Tak, lecz niestety nie nagrywam ;/

Kontakt : Skype : mateusz.mazur179

Dlaczego Ty ? : Lubię grać na takich typu serwerach, jestem bardzo dobry w PVP , jestem ogarnięty oraz niemam probleów z ortografią .

Opublikowano

Imie Łukasz

Wiek 16

Nick Orneusz

Posiadam ts 3 no tak

posiadam kanał niestety nie

Kontakt GG Ts3 jak by co to podam pozniej GG

Dlaczego ja ? Jestem osoba spokojna umiem rozwiazywac kłótnie , budowac dosc dobrze , oraz jestem uprzejmą osoba .

Opublikowano

Imię:Szymon Wiek:14 Nick:Mielsen Posiadasz TS3?:Nie Posiadasz Kanał YouTube?(Nie wymagane):Nie Kontakt GG/Skype/Email:Skype: szymon.raphasande (Nie mam mikro) Dlaczego Ty?(minimalnie 3 zdania): Jestem kreatywny , pomocny , lubię współpracować z innymi oraz lubię serwery typu Kwadratowa Masakra

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
Imię: Bartek

Nick: Bartek4175

Posiadasz Kanał YouTube?(Nie wymagane): Tak

Kontakt GG/Skype/Email: GG :44225804 Skype: Prywatny E-Mail: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected]

Dlaczego Ty?(minimalnie 3 zdania): Jestem ogarnięty lubię minecrafta gram od wersji 1.7.2 . Nigdy przednigdy nie używałem chacków do minecraft nie kradnę nie dedam.

Umiem walczyć jak i kopać dobrze z budowaniem idzie mi średnio :)

Do Admina/Moderatora Tak się staram zdejmiecie mi parę procent ?

Opublikowano

Imię: Dominik

Nick: eipex

Kontakt GG/Skype/Email: Posiadam skype

Dlaczego Ty?(minimalnie 3 zdania): Jestem zwykłym chłopakiem który lubi grać w minecraft'a (od wersji 1.5 tej beta). Lubię grać na modach (technicznych). Budować może nie jestem kreatywny aż tak ale umiem zbudować do nie co :). Oczywiście nie cheatuje, gram uczciwie. Pomagam kolegom (w potrzebie). Lubię siedzieć w kopalni ;)

Opublikowano

Imię: Darek

Nick:JinToshiro

Posiadasz TS3?:Tak

Kontakt GG/Skype/Email: GG - 13174186

Dlaczego Ty?(minimalnie 3 zdania): Jestem bardzo dobry w PVP co na pewno się przyda w takiego typu serwerze. Preferuję grę zespołową. Nie kłócę się z innymi graczami o byle drobnostki oraz szanuję każdego z nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...