Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Za ile kupię

Avertus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chcę się dowiedzieć za ile kupię przerobioną ps3, bez pada i kabli? Dlaczego bez pada? Bo mam drugie ps3 i chcę kupić jakieś przerobione pod gry, żeby nie kupować. W ps3 wgrywa się gry na dysk, prawda? Jeśli macie jakieś dobre aukcje możecie dać linki.

Opublikowano

Konsoli PS3 nie da się przerobić. Jest taki chip, którym można piracić, ale nie wiem czy można to nazwać przeróbką. Ale nie radzę ci przerabiać konsoli. Kup sobie PS+ za 200 zł i masz spokój z grami.

AxeePL.png

Opublikowano

Musisz kupic stara konsole fat z nie updateowanym softem (500 zł)a by przerobić konsolke wystarczy zwykły pendrive

a jak chcesz kupić konsole do piratów polecam xboxa za 80 funtów ( dostawa 2f)

http://www.game.co.uk/en/xbox-360-4gb-console-71545?attributeName1=Shop%20By&pageSize=20&provenance=Preowned&categoryIdentifier=10206&attributeValue1=64

Opublikowano

Nie musisz kupować wcale starej konsoli, siima też da się przerobić...

Modele 2004A, 2004B, 2104A, 2104B, 2504A i 2504B z DATA CODE włącznie do 0D nadają się do downgrade'u

Bez problemu znajdziesz przerobione slimy na allegro, cena od 300zł(fat) oraz od 650zł(slim)

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...