Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Graczy na ŚP

Zwierzakx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na imię Mateusz i chciałbym zaprosić wszystkich na świat prywatny który wraz z moim kolegą- Tomkiem planujemy wykupić. Serwer u administracji Margonem kosztuje 5000 SŁ ( 5000 ZŁ ), razem z Tomkiem udało nam się zebrać 2300 zł a suma ta cały czas rośnie z racji tego że udało mi się znaleźć pracę. Jako że chcemy aby nasz świat który nosi nazwę "Meteora" powstał jak najszybciej planujemy znaleźć około 300 ( Lub więcej ) graczy którzy pomogliby nam wpłacając SŁ. Dla wszystkich osób które wpłacą 20 SŁ przewidziane jest zaproszenie w pierwszej kolejności, natomiast osobom które wpłaciłyby 50 SŁ i więcej proponujemy zaproszenie w pierwszej kolejności + możliwość stworzenia 3 postaci + pomnik na serwerze. Z wszystkimi którzy wpłacą więcej SŁ zostanie przeprowadzona rozmowa która zadecyduje o dodatkowej randze MC ( Moderator chatu ) oraz SM ( Super mistrz gry ). Szukamy też ludzi którzy zostaną zaproszeni bez wpłacania żadnych SŁ, natomiast w tej opcji wybierzemy tylko najlepszych z najlepszych. Wszystkich chętnych zapraszam do kontaktu na GG: 47963537

Opublikowano

Ktoś ma Ci tu dawać psc? I co potem, zrealizujesz je w grze, a jak on będzie dochodził sprawiedliwości?

Jedyna uczciwa opcja, to założenie w tym celu klanu w grze i tam wpłacajcie do Skarbca te SŁki. Nikt tu na forum w Twoje dobre intencje nie uwierzy.

Opublikowano

Dokładnie, już nie raz były takie akcje. Dlatego wpłacanie do klanu to najlepszy sposób. Tutaj i tak bardzo mało osób zagląda.

Opublikowano

Z chęcia mógłbym pomóc w zarządzaniu i prowadzeniu takiego serwera. Jestem gotów wspomóc finansowo, lecz gdy nie wypali pieniądze powinny zostać schowane i czekać na dopływ kaski, aby móc w końcu otworzyć ten serwer. Odezwę się na GG.

zI8qaXU.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Także mogę pomóc, ale dopiero jak serwer wystartuje. Nie chcę się narazić na stracenie kasy, ponieważ już doświadczyłem takiej sytuacji. Jakby co mój nick to Shame.

Arcymistrz
Opublikowano

Że Wy macie jakiekolwiek wątpliwości :D Jasne, że nie wystartuje a koleś Was orżnie na kasę:

http://www.margonem.pl/?task=profile&id=5530552

To link do jego profilu - wierzycie, że 50 level grający 2 miesiące w grę wyda nawet 1000zł na grę? Ja nie wierzę.

5 tysięcy*

Na utworzenie serwera prywatnego potrzeba 5000SŁ, a jak płacimy PP, PSC to 5k zł.

I co miesią 500zł.

Nie należy oczerniać przed poznaniem osoby ;)

Opublikowano

5 tysięcy*

Na utworzenie serwera prywatnego potrzeba 5000SŁ, a jak płacimy PP, PSC to 5k zł.

I co miesią 500zł.

Nie należy oczerniać przed poznaniem osoby ;)

Gracz aby kupić priv musi wyłożyć 1500zł lub 1500SŁ. Ja nie wierzę, że wyda on nawet 1000zł. Miesięcznie 500zł uzbiera się z wyczerpania i innych dupereli, na które SŁ wydają gracze, więc to nie jest koszt dla zarzadcy. Gdyby miał sporo kasy, to nosiłby eq za SŁ nie sądzisz? Czym jest 30zł na item, gdy chce się wydać lekką ręką 1500zł? A w eq żadnego unikatu, ba - nawet heroika :P

Co do oczerniania - ja tego nie robię, nie wyzywam go. Luźno oceniam fakty. W Margonem privów nie zakładają tak krótko grający w tę grę gracze. Jeśli powstaje priv, to z reguły zakłada go ktoś doświadczony.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli już chcesz zarobić takie coś, zabierz się do tego inaczej. Proponował bym CI zrobić klan, wpłacić 1500/2000 wpisowego i to udokumentować. Następnie napisać na forum gry (margonem) i dopiero dodawać ludzi do klanu i zapisywać na SP. Jeśli uzbieracie, dodasz tych co masz dodać ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

w taki sposób pisać jest chamskie powinno się pisać na forum margonem. Dlaczego chamskie nie którzy mogą sobie pomyśleć że to jest po prostu pic na wodę i po wszystkim okradacie ludzi. Nie zrozum mnie źle ale tak jest.

zastanów się jak chcesz rozpocząć taki serwer ale nie z takim podejściem później ludzie bęndą ciebie poniżać lub inne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...