Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra

Mark097

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze:

Chodzi mi o ten oto skill:

ndopk1.jpg

Niby pokazuje że leczy mnie po +-1000hp, ale w porównaniu do potki, która też leczy 1000hp to ten skill nic nie daje...Czemu tak jest.

Druga sprawa:

volibr.jpg

jeśli chciałoby się przyjść w to miejsce zaznaczone kursorem i pomóc mi w misji byłbym niezmiernie szczęśliwy, bo boss mnie robi jak chce :/

y6eft.gif

Opublikowano

Mogę ci pomóc z misją ale napisz mi na priv

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Z leczeniem jest tak, że leczy za pierwszym że tak powiem bufnięciem 200 hp za drugim 400 i tak po kolei aż chyba do 3k. Dobrze zrobili , bo jakby od razu leczył po 1k czy tam więcej to ta postać była by bez sensu ;d

xD 

Opublikowano

No ale jak dojdzie do tego 1000hp to pasek hp o jakieś 2mm się przesuwa a przy ognisku jak pokazuje 200hp to więcej paska hp przybędzie niż tym skillem 1000hp O_o

images?q=tbn:ANd9GcS0Ks1cDv9ccbDBbYzSRddwV6Q5zgobBVPT6-0nJkDVIPY2_4QK

y6eft.gif

Opublikowano

chodzi o to, że ogólnie uleczyłeś się to 1000hp... na początku healujesz się po 200, pózniej znów 200 to razem wychodzi 400 i tak dalej. Pokazuje ogólną ilość życia uleczonego, a nie ze healuje cie za 200 pozniej 400 i coraz wiecej :)

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

aa to skill mocno ch*jowy nic on w sumie nie daje...Nadaje się tylko do uleczenia towarzysza...Ja się pytam Gdzie są skille leczące dla kapłana ?! Ja widzę same z dmg...

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...