Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

==== [MoonCraft] ==== [PVP] ==== [NAJLEPSZY SERWER PVP W POLSCE!] ==== [OFERUJEMY ZERO LAGÓW!] ==== [AUTORSKA ARENA!] ==== [GORĄCA PREZENTACJA] ====

XawierStudio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy na 8 ss-ie widać nodusa ?? Co do prezentacji, bardzo schludna, podoba mi się.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Czy na 8 ss-ie widać nodusa ?? Co do prezentacji, bardzo schludna, podoba mi się.

owszem posiadam nodusa ale tylko do szybszego latania.

Opublikowano

Prosimy nie używać jakiego kolwiek wulgaryzmów na czacie.

Od dzisiaj mała nowość a mianowicie temat na nodusów: Każdy Gracz który napisze że ma ktoś Nodusa to go sprawdzimy lecz musi podać skype i udostepnic nam ekran. To tyle : )

Opublikowano

1.5.2 ? Administracja chyba nie wie jak zaktualizować Bukkita 1.6.1...

Nie będziemy narazie aktualizować iż stracimy połowe graczy. Czekamy na wersje 1.6.3 : )

Opublikowano

Człowieku ja Ciebie nie rozumiem jest dużo antycheatów żeby wgrać, a wy piszecie, że ciężko ogarnąć oszustów.

Prawie każdy próbuje Ci uświadomić, że ma lagi, a Ty swoje mają chu*y internet.

Co do szybkiego latania jest komenda /speed 5 co administracja nie zna?

Mapa wcale nie jest fajna nie wiem kto tam napisał spoko.

Pokaż mi gdzie ogłosili, że to najlepszy serwer pvp!

PS jest opcja edytuj znawco

Opublikowano

Człowieku ja Ciebie nie rozumiem jest dużo antycheatów żeby wgrać, a wy piszecie, że ciężko ogarnąć oszustów.

Prawie każdy próbuje Ci uświadomić, że ma lagi, a Ty swoje mają chu*y internet.

Co do szybkiego latania jest komenda /speed 5 co administracja nie zna?

Mapa wcale nie jest fajna nie wiem kto tam napisał spoko.

Pokaż mi gdzie ogłosili, że to najlepszy serwer pvp!

PS jest opcja edytuj znawco

Po pierwsze spinasz się bo nie umiesz być najlepszy. Po drugie nodusa sie nie da zabezpieczyć iż nie ma takiego AntiCheata. A tobie uświadomie że gówne sie znasz a co do twojej krytyki to mam ją tam gdzie słońce nie zagląda. I gdybyś chociaż pomyślał że nie każdy ma permisje do tej komendy to byś raczej zmienił zdanie. Jeżeli cos ci się nie podoba to narka z serwera, nie potrzebujemy tutaj takich ludzi jak ty którzy nie umieją docenić wkładu pracy w ten serwer.

Opublikowano

Po pierwsze spinasz się bo nie umiesz być najlepszy. Po drugie nodusa sie nie da zabezpieczyć iż nie ma takiego AntiCheata. A tobie uświadomie że gówne sie znasz a co do twojej krytyki to mam ją tam gdzie słońce nie zagląda. I gdybyś chociaż pomyślał że nie każdy ma permisje do tej komendy to byś raczej zmienił zdanie. Jeżeli cos ci się nie podoba to narka z serwera, nie potrzebujemy tutaj takich ludzi jak ty którzy nie umieją docenić wkładu pracy w ten serwer.

Co ty myślałeś, że ja gram cały czas na tym serwerze bo mnie żegnasz widząc taką opinie ?

No to pogratulować właśnie wszyscy się dowiedzieli jaki jest administrator serwera.

Każdy ma prawo wyrażać swoją opinie nawet srogą. Na nodusa są specjalne pluginy wystarczy dobrze skonfigurować (co może jeszcze napisać jakie bo nie znacie haha).

Człowieku spiąć się dopiero mogę i nie możesz powiedzieć, że gówno się znam bo nawet mnie nie znasz....

Nawet na bukkicie długo siedzę i możesz mnie poszukać.

Nie będę pytał o wiek.

Opublikowano

Co ty myślałeś, że ja gram cały czas na tym serwerze bo mnie żegnasz widząc taką opinie ?

No to pogratulować właśnie wszyscy się dowiedzieli jaki jest administrator serwera.

Każdy ma prawo wyrażać swoją opinie nawet srogą. Na nodusa są specjalne pluginy wystarczy dobrze skonfigurować (co może jeszcze napisać jakie bo nie znacie haha).

Człowieku spiąć się dopiero mogę i nie możesz powiedzieć, że gówno się znam bo nawet mnie nie znasz....

Nie będę pytał o wiek.

Człowieku ogarnij się. Pisałem już nikt CIE nie zmusza do grania! Nie obchodzi mnie twoja opinia jaką sobie dażysz. Zrób swój serwer geniuszu to zobaczymy jak będzie szło : )

f5

Opublikowano

Człowieku ogarnij się. Pisałem już nikt CIE nie zmusza do grania! Nie obchodzi mnie twoja opinia jaką sobie dażysz. Zrób swój serwer geniuszu to zobaczymy jak będzie szło : )

Czy ja napisałem, że ktoś mnie zmusza ?

Po prostu pożegnałeś się ze mną jakbym grał jeszcze na serwerze chociaż widziałem moją opinie.

Już biegnę robić przelew żeby ci pokazać na co mnie stać normalnie aż mi ustał.

O ile mi wiadomo administratora powinna obchodzić każda opinia, aby dążyć do jak najlepszego serwera. Widzę, że tutaj to jakoś cofa się do tyłu.

Skoro moje opinie cię nie interesują to na ch*j jeszcze ze mną piszesz mądralo?

Opublikowano

Czy ja napisałem, że ktoś mnie zmusza ?

Po prostu pożegnałeś się ze mną jakbym grał jeszcze na serwerze chociaż widziałem moją opinie.

Już biegnę robić przelew żeby ci pokazać na co mnie stać normalnie aż mi ustał.

O ile mi wiadomo administratora powinna obchodzić każda opinia, aby dążyć do jak najlepszego serwera. Widzę, że tutaj to jakoś cofa się do tyłu.

Skoro moje opinie cię nie interesują to na ch*j jeszcze ze mną piszesz mądralo?

bo ze mną zacząłeś geniuszu : ) Nie obchodzą mnie tacy łebkowie jak ty więc narka z prezentacji : D

Opublikowano

bo ze mną zacząłeś geniuszu : ) Nie obchodzą mnie tacy łebkowie jak ty więc narka z prezentacji : D

Spoko już nie mam zamiaru dalej prowadzić dyskusję^^ wystarczająco pokazałeś jaką jesteś administracją.

Opublikowano

Spoko już nie mam zamiaru dalej prowadzić dyskusję^^ wystarczająco pokazałeś jaką jesteś administracją.

wiem że jestem dobry ale prosze nie mam za bardzo dużo czasu na pisanie z tobą.

Opublikowano

Administracja nie ogarnia , Najadą sobie mienie najlepszego serwer P-V-P w Polsce , 12 graczy max .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Odradzam grac na tym serwerze, gosciu dostal admina i zaczal swoje popisy. 2x zbugowalo mnie na parkourze jak skoczylem to mnie coflo, i oczywiscie - BAN.

P.s ja mając internet 1MB wgl nie odczuwałem lagow.

Opublikowano

Gdybyś chociaż postawiłbyś się na moim miejscu to byś zobaczył jak trudno ogarnąć i zdobyć graczy : )

Wiem, że trudno zdobyć graczy, sam mam własny server, ale miałem na myśli to, że ten twój team w ogóle nie sprawdza graczy.

dsa

Opublikowano

Odradzam grac na tym serwerze, gosciu dostal admina i zaczal swoje popisy. 2x zbugowalo mnie na parkourze jak skoczylem to mnie coflo, i oczywiscie - BAN.

P.s ja mając internet 1MB wgl nie odczuwałem lagow.

Lupo ja obecnie posiadam KidModeratora więc nie mam za bardzo zaradzić na nodusy iż jestem sam na serwerze. Odbanowałem Cie ponieważ został nałożony niesłuszny ban.

Zgredzio: Nigdy nie bedziesz najlepszy gdy po 5 minutach wyjdziesz z serwera.

Tynek: Ja ciągle latam po mapie i szukam jakichś nodusów ale na oku nic nie mam więc odpszczam i lece dalej szukać jeszcze raz. To co zrobiliśmy to przepraszamy : ) Mamy nadzieje że nam wybaczycie za te wszystkie błędy które popełniliśmy. Z racji wynagrodzenia będzie dzisiaj dostępny specjalny bonus na naszej arenie PvP [speed].

Administracja MoonCraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...