Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.1] ULTIMATE SURVIVAL l+l NOWE STRZAŁY l+l NOWE KOMENDY l+l GILDIE ZA ITEMKI l+l ZMIANY SPAWNERÓW ZA $$ l+l WIELE WIELE WIECEJ l+l ZAJRZYJ l+l

FroostuTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

1.6.1

«-[]==============================================[]

IP: ultimatesurv.gomc.pl / 46.29.17.242:7595

:: START 7 LIPCA GODZINA 14:00 :: 40 SLOTÓW

1364478361-U369501.png=1364478375-U369501.png ! ULTIMATE MINECRAFT 1.6.1 SERVER! 1364478361-U369501.png=1364478375-U369501.png

ADRES IP: ultimatesurv.gomc.pl / 46.29.17.242:7595

BIAŁA LISTA: dialog_cancel.png lub yes.png

POTWORY: yes.png

ZWIERZĘTA: yes.png

NETHER PORTAL: yes.png

ENDER PORTAL: yes.png

«-[]================================[]

PLUGINY JAKIE

MOŻNA SPOTKAĆ

NA SERWERZE TO

TE WSZYSTKIE KTÓRE

SPRAWIAJĄ ŻE GRA

STAJE SIĘ PRZYJEMNA

I PRZEJRZYSTA.

DODATKOWO JEST PLUGIN

KTÓRY WPROWADZA

EXP X2 Z MOBÓW DLA

GRACZ VIP. PLUGIN KTÓRY

UMOŻLIWIA TRORZENIE

NOWYCH STRZAŁ KTÓRE

SA NAPRAWDE ZABÓJCZE.

TAKA JAKOŚĆ ZAPEWNIA

WŁAŚNIE TEN SERWER.

PONIŻEJ PRZEDSTAWIONE

SĄ SUROWCE KTORE

MOŻNA ZNALEŻĆ WYDO-

BYWAJĄC KAMIEN:

Ironitm.png1.0 %

Sztabka_z%C5%82ota_du%C5%BCa.png0.8 %

Diamondgem2.png 0.4 %

Szmaragd.png 0.3 %

XP_orb_animation.gif25 %

Gunpowder_item.png3 %

1364478361-U369501.png=1364478375-U369501.png ! ULTIMATE MINECRAFT 1.6.1 SERVER! 1364478361-U369501.png=1364478375-U369501.png

IP: ultimatesurv.gomc.pl / 46.29.17.242:7595

Podczas wizyty na naszym serwerze radzę zapoznać się z komendami: (/help)

http://screenshooter.net/data/uploads/lw/rb/ioel.jpg

Dodatkowe informacje są powypisywane na spawnie !

! ZAPRASZAM SERDECZNIE ! ~EliteToast

PEACE

Opublikowano

Zmiana spawnerów za $$ ? :O Nowe craftingi strzał ? :O Zagram na pewno ! Czekam na start :)

" :: START 7 LIPCA GODZINA 14:00 :: 40 SLOTÓW "

Opublikowano

Jeżeli ktoś z was ma jakieś sugestie to proszę śmiało pisać :) I zapraszam do komentowania.

PEACE

Opublikowano

Jeżeli ktoś z was ma jakieś sugestie to proszę śmiało pisać :) I zapraszam do komentowania.

Mam małe pytanie to serwer Hard albo z domieszka Harda?

Opublikowano

Mam małe pytanie to serwer Hard albo z domieszka Harda?

Grając na naszym serwerze można poczuć lekki smaczek serwera Hardcore :) Lecz nie ma tam żyć ani nic podobnego :) Zapraszam jutro o godzienie 14:00 w celu głębszego zapoznania się z serwerem.

PEACE

Opublikowano

Grając na naszym serwerze można poczuć lekki smaczek serwera Hardcore :) Lecz nie ma tam żyć ani nic podobnego :) Zapraszam jutro o godzienie 14:00 w celu głębszego zapoznania się z serwerem.

Tak, tak, tak... Na takową produkcję czekałem całą moją minecraftową karierę :) Zagram na 200 % i miejmy nadzieje że się dobrze będziemy bawić :)

Opublikowano

Tak, tak, tak... Na takową produkcję czekałem całą moją minecraftową karierę :) Zagram na 200 % i miejmy nadzieje że się dobrze będziemy bawić :)

Zagwarantujemy wam rozgrywkę na wysokim poziomi, wkładamy w serwer wszystko co potrafimy :) Jest to moim zdaniem jedna z lepszych z pośród moich produkcji (nie każdy z was może o innych słyszał) Żywotność serwera będzie dosyć długa, póki co mamy 40 slotów na 48 dni no ale pewnie w ciągu 2 tygodni zwiększymy trochę ilość slotów aby grało w miarę wiele osób. Pozdrawiam i liczę na was jutro :]

PEACE

Opublikowano

kurdę chciał bym zagrac ale w tym czasie będę zajęty dało by sie jakos do 18 przedłużyć bo anwet w tedy ludzie wracają nwm z plaży z dworu :D

Opublikowano

kurdę chciał bym zagrac ale w tym czasie będę zajęty dało by sie jakos do 18 przedłużyć bo anwet w tedy ludzie wracają nwm z plaży z dworu :D

Jedni wracają drudzy graja każdy zdąży się nacieszyć ;). Nawet jeśli wbijesz o 18 napewno będziesz sie dobrze bawił.

Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.

Opublikowano

No to ja też mam pytanie.

Który to już twój serwer i ile jeszcze masz zamiar ich zakładać w ciągu tego miesiąca?

Z tego co pamiętam to kilka dni temu pisałeś też zapowiedź która nie wypaliła a jeśli wypaliła to serwer pociągnął 2 dni max? I teraz kolejny serwer który też pewnie padnie po 2 dniach..

Opublikowano

No to ja też mam pytanie.

Który to już twój serwer i ile jeszcze masz zamiar ich zakładać w ciągu tego miesiąca?

Z tego co pamiętam to kilka dni temu pisałeś też zapowiedź która nie wypaliła a jeśli wypaliła to serwer pociągnął 2 dni max? I teraz kolejny serwer który też pewnie padnie po 2 dniach..

Witam. Serwer nie padnie tak jak poprzedni powiewasz nie ma juz dziecka w aministracji które zniszczylo mape.

Pozdrawiam i zapraszam do gry o 14.00 !!

a typ serwera bo nie znalazłem ?

Serwer survival + factions [1.6.1]

Opublikowano

Widzę że mój pomocnik kamil97 mnie wyręczył i odpowiedział wszystkim bardzo dobrze :) Ja nic mogę nic innego powiedzieć jak tylko "zapraszam na start za 1,5h" :) Liczę na was.

PEACE

Opublikowano

FroostuTM nawet jak zawiedzie to i tak wszystko stara się zrekompensować wszystkim grającym, a nie jak inny ma wszystko w dupie ! Zapraszam o godzienie 14:00 ja osobiście wbiję i po starcie też dodam Co nie co :) ZAPRASZAM !

Opublikowano

Słabe dropy ze stone diax 0.4? No nic, napewno zagram. Nowe Komendy, spawnery za $$...

Dropy pomyślimy jeszcze nad zwiększeniem paru %. Tak powinno być dobrze a nie każdy lata w diax setach -,-

Opublikowano

Zapraszam za 10 minut ! :) Liczę na was wszystkich tych dobrych i tych słabszych :) Dla każdego coś się znajdzie : ]

@Lupo- Jak mi wiadomo to diamenty są bardzo cennym surowcem w Minecrafcie, a nie że każdy płaci za trzcinę stackiem diaxów :O

PEACE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...