Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Resthea - Nowe nieba

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ... Chcesz miec ładną grę to zrób nową. Metin to metin a to wygląda jak ss z metka wklejony w jakieś foty. Kompletnie nie pasuje do metina zbyt dużo kombinujecie.

To co według ciebie pasuje do metina nie rozumiem niektórych ludzi to nie pasuje tamto też metin to gra która ma nieskończenie wiele fabuł tylko trzeba je złożyć w kupę żeby wyszło coś idealnego ^_^

PS: Nieba bardzo fajne wszystkie mi się podobają 3 ma fajne słońce do pustyni chyba idealne a 2 ma fajne chmurki :D

Opublikowano

Zróbcie wszystkie nieba tym stylem a będzie cacy. :)

Mhm ty jak coś dojebiesz to śmiać mi się chce. Pojebany jesteś i tyle.

Quen, wszystko dobrze. Ale co jeszcze robicie na serwerze? Kiedy start? Czy chcecie przeczekać tą falę uderzeń nowych serwerów typu All.. Drac... itp?

astiumsign.png

Opublikowano

Mhm ty jak coś dojebiesz to śmiać mi się chce. Pojebany jesteś i tyle.

Quen, wszystko dobrze. Ale co jeszcze robicie na serwerze? Kiedy start? Czy chcecie przeczekać tą falę uderzeń nowych serwerów typu All.. Drac... itp?

Pewnie dlatego, że nie rozumiesz słów i dla Ciebie "zrób wszystkie takie same nieba" a "zrób tym samym stylem" to jedno i to samo.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Nie wiem co wy dajecie. Przecież to pasuje idealnie do metina. Na pewno lepsze niż zwykłe metinowskie niebieskie niebo, jeszcze w tle muzyka z m1 xDDD a co do tej pracy to masakra, podziwiam to :)

Opublikowano

2 Ostatnie SS'y ładne, te wcześniejsze trochę za mocno realne jak na metina, ale ogólnie mi się podoba.

5mt4.png

• 2 lata później...
Opublikowano

Chciałbym zaprezentować tylko 3 przykładowe skyboxy, które będzie można zobaczyć na Resterze. Chodzi o same grafiki nieba, bo poświaty, mgły jeszcze nie robiłem.

ibg90a.jpg

sz0qqb.jpg

qhd5x0.jpg

Zapraszam na forum i fb :)

lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...