Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywarka nie wysuwa kieszeni

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zakupiłem nowy komputer i nie działał monitor, ale udało mi się to naprawić.... Niestety pojawił się kolejny problem i po temacie łatwo można sie domyślić o co chodzi - Nagrywarka nie chce wysunąć kieszeni. Nagrywarka myślę że jest dobrze podłączona, sam ją nawet odłączałem i podłączałem. Gdy klikam guzik by kieszeń się wysunęła nic nie słychać i nic się nie dzieje. W menedżerze urządzeń próbowałem odinstalować już nagrywarkę, a po restarcie gdy serowniki się zainstalowały nadal nie działa... Co mogę zrobić? Zależy mi na czasie ponieważ muszę nagrać pewną płytkę, a innych nagrywarek w domu nie posiadam

Zbieram like ;x

Opublikowano

Da sie ręcznie wysunąć tacke ? Jest obok przycisku taki malutki otworek, włóż do niego jakąś szpilkę, igłę i zobaczymy czy to blokada wysuwania elektronicznego przez przycisk nie działa czy to fizycznie jest coś uszkodzone.

Jest napięcie na nagrywarce? Świecą sie na niej diody przy włączaniu komputera?

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...