Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Zakaz robienia paintowskich pojedynków

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od nie dawna zaczęto robić pojedynki w FA na paintowskie prace, chyba nie po to jest subforum pojedynki.

Opublikowano

Nie.

Mi to nie przeszkadza, każdy niech robi sobie pojedynki takie jakie chcę ;) Nie każdy może potrafi się posługiwać lepszymi programami graficznymi.

Opublikowano

Rysunki w paincie to nie grafika?
grafika to grafika, a nóż widelec ktoś potrafi ładnie rysować w Paincie?

Pokurwiło. Nie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie.

Jest punk w regulaminie że nie wolno dawać paintowskich prac czy coś w tym stylu ale to nie chodzi o program paint tylko o brzydką pracę.

Regmannn

Opublikowano

To zależy bo jak ktoś tworzy pojedynek przysłowiowo "dla beki" to jestem na tak. A jak ktoś robi pojedynek normalny i znajdują się tam prace które są na jakimś poziomie ładne(bo da się w paincie ładnie robić) to jestem na nie.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ja jestem za pod jednym warunkiem. Zakaz robienia pojedynków "dla beki", te na poziomie mogą zostać.

To niesamowite jak wypowiadają się tu osoby, które z FA nie mają NIC wspólnego. Ten dział jako jeden z niewielu na MPC trzyma poziom, mało trolli a sporo fajnych ludzi z pasją. Kręćcie sobie "bekę" gdzie indziej i proszę nie wpierdalać się nam do FA. Dziękuję.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

To zależy bo jak ktoś tworzy pojedynek przysłowiowo "dla beki" to jestem na tak. A jak ktoś robi pojedynek normalny i znajdują się tam prace które są na jakimś poziomie ładne(bo da się w paincie ładnie robić) to jestem na nie.

Opublikowano

Ale weźcie pod uwagę to, że niektórzy nie umieją robić fajnych prac w Photoshopie i wymyślili sobie pojedynki w Paincie, które de facto także mogą być ciekawe. Trochę śmiechu i rozrywki nikomu nie zaszkodzi, wrzućcie na luzik. Do tego dział jako tako żyje, bo dotychczas nie przewijały się przez niego tłumy.

Opublikowano

Paint to też program graficzny. Nie

Ja jestem za pod jednym warunkiem. Zakaz robienia pojedynków "dla beki", te na poziomie mogą zostać.

To niesamowite jak wypowiadają się tu osoby, które z FA nie mają NIC wspólnego. Ten dział jako jeden z niewielu na MPC trzyma poziom, mało trolli a sporo fajnych ludzi z pasją. Kręćcie sobie "bekę" gdzie indziej i proszę nie wpierdalać się nam do FA. Dziękuję.

Jak ci się nie podoba to czemu tu jesteś?

Opublikowano

Ale weźcie pod uwagę to, że niektórzy nie umieją robić fajnych prac w Photoshopie i wymyślili sobie pojedynki w Paincie, które de facto także mogą być ciekawe. Trochę śmiechu i rozrywki nikomu nie zaszkodzi, wrzućcie na luzik. Do tego dział jako tako żyje, bo dotychczas nie przewijały się przez niego tłumy.

I właśnie od tego ten dział jest, żeby ludzi nauczyć PODSTAW grafiki. Podstaw, bo nic więcej się na MPC nie nauczy.

Paint to też program graficzny. Nie

Jak ci się nie podoba to czemu tu jesteś?

Już dość działów jest spieprzonych, od FA się odwalcie.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Nie! Takie pojedynki to dobra zabawa, nie trzymajmy się sztywno reguł, nie każdy jest Hrabią, Wredną, duds, Heniusiem. Można tak długo wymieniać.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Musiałeś normalnie napisać tą sugestię? LoL, te pojedynki są wręcz fajne, więcej osób przez to do działu zagląda.

Niee

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Przecież Paint to normalny program graficzny, nie wiem w czym Ci to przeszkadza.

Nie.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

To w takim razie, skoro już zgłaszasz taką sugestię, wytłumacz nam po co jest subforum pojedynki. Bo ja osobiście nie widzę sensu w tej propozycji, co więcej nie jest niczym poparta.

Fajnie, że starasz się coś zaproponować odnośnie działu fanart, ale proponuję, byś w pierwszej kolejności odwiedził go, zobaczył, jak wygląda, jacy są tam ludzie i czym ogólnie charakteryzuje się nasze kochane FA.

Program paint jest zwyczajnym, pierwszym jaki powstał programem graficznym, który nie służy tylko i wyłącznie do tworzenia "bekowych" ilustracji, a chociażby wykorzystuje się go, przy tworzeniu ilustracji do gier 2d tzw pixel art. Warto to sobie gdzieś zanotować.

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...