Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] No skile skile

patras1357

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak bije troll'e z crowbar'u na full defie to spadają raz dwa, powiem że mam jeszcze skile 43/43 a na dwarfach siedzę na balanced i też szybko bije a mi zależy na tym żeby jak najdłużej bić zmienić broń??? Czy są jakieś potwory (za white deer'em nie chce mi się biegać) które można łupać długo. Czytałem że dwarfy do 50skilli ale każdy poradnik i niema idealnego poradnika tylko są bliskie albo dalekie ideału. Proszę was o pomoc.

Opublikowano

ja w 1 dzień jak skillowałem ręcznie wbiłem 39 i zostawiłem bota na noc na full defie knight'a na trollach carlin , rano miał 49 i może 10 % do 50 ;P dodam , że też cluba skilluje i zostawiłem go ze zwykłym clubem !

Opublikowano

No właśnie ja nie chce bocić, obiecałem sobie że ten knight to będzie full manual bo chciałem sprzedać mojego 95 sorca na harmonii full eq tylko nie wiem czy tutaj można wystawiać. Chodzi mi że tutaj napiszę i przez allegro będzie aukcja albo inną stronę ;D. A wracając ja mam skrypty na moim chomiku do Trolli że wraca sam i daje kase do banku a ja chcę ręcznie nawet jeśli to chyba jeszcze tibii auto nie ma. :D Więc nie wiem czy wziąć broń do ma 7 atk (ten club) i skillować na full defie czy lepiej crowbar na balanced ;D

Opublikowano

No właśnie że nie łupie w ogóle;/ potrafi stać i stać. Bije teraz z club na full defie ale też szybko padają. Coś myślę że na tego white deera pójdę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...