Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xenox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na chwilę obecną. Nie. Nie ma po co już zaczynać. Było po co na Extremie. Eventy, GM'owie online całodobowo niemalże, ale właściciel Xenox'a - Detronix, offnął Extreme'a praedopodobnie 4ever.

Opublikowano

Raz dzieci, dwa - 500osób+ ma full EQ na 250. Chcąc się wybić - KD +5 trzeba mieć. Ciężko o zdobycie KD +5 (Na Extremie było łatwo o wszystko - tam był 4Fun). Ksucie na spotach (Ciężko bossy znaleźć potrzebne do misji np, "Pechowa 13". etc.

Opublikowano

Ehh to dzięki, nie zagram dzięki tobie :D

Zagraj na tym crapie jak wyjdze nowy patch, reset topki i kont oraz zmiana team'u. Mozesz sobie też w GondorMT2 pograc masz tam szanse być w topce. A i byłem na xenoxie niedawno i coraz mniej osób gra.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

"Zagraj na tym crapie jak wyjdze nowy patch, reset topki i kont oraz zmiana team'u" Tzn ?

To znaczy,chodzilo mu o to ze jak zrobia reset dopiero mozesz myslec o graniu :)

Opublikowano

To znaczy,chodzilo mu o to ze jak zrobia reset dopiero mozesz myslec o graniu :)

Resetu nie zrobią, bo za dużo stracą.

Opublikowano

Reset? 2k graczy online i reset? Chyba wam się coś pomieszało. Gondor - 100 ludzi online. Serio tam chcesz grać? Spamujecie jak diabli, nie znając realiów. Ludzie. Może jakbyście tam grali i mieli kontakt z GM'ami to moglibyście tak mówić. Ja miałem -.- I wiem co się tam dzieje. Detro offnął Extreme'a. Gondor to samo będzie miał. On po prostu chce, żeby więcej graczy grało na Xenox'ie, a samego Xenox'a ma w dupie.

Opublikowano

@Up Raport. Extremie nie działa już 2 tydzień. Naucz się czytać, że jest off 4ever -.-

Opublikowano

Prawda. Na ch4 potrafi być 50-100 osób czasem. W m1 jest koło 200-300. Dolisz do tego expowiska na każdym ch + bossy. Osób jest od groma.

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się grać ponieważ drop oraz exp jest dobrze przystosowany do klimatu gry jednak ogromnym minusem to EQ z navi.

69sf.png

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się grać ponieważ drop oraz exp jest dobrze przystosowany do klimatu gry jednak ogromnym minusem to EQ z navi.

EQ z Navicatu już jest nieliczne. WIększość osób, które je miało ma bany, albo wyczyszczone konta.

Opublikowano

Powiem Wam tak.

Nie kierujcie się tym ile osób gra i jakie eq mają.

To nie jest najważniejsze.

Można to szybko nadrobić.

Ps. Ja Ci polecam tam grać:

Na prawdę miła atmosfera między 11(23) a 12(24) w nocy.

Pozdrawiam

2h5l7av.png

50*/100*/150*/200*/250*/300*/350*/400*/

Opublikowano

Ja wam powiem tak, Grałem na nim na początku, gdy jeszcze nie było KD +5. Tylko po prostu +0.. Wtedy gra była przyjemna.. Naprawdę. A teraz co? Wielkie gówno.. Naprawdę serwer zrobił się masakrą.. Ludzie wywalają kase na IS aby był pro.. Byłem w v2. Metin był, 4 osoby wbiły mi się gdy go biłem, i co? "KSUJU Je****" Nie, Moim zdaniem nie opłaca się tam grać. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam serwera przez te bugi sm i zero zainteresowania administracji+eq navi po m1 lepiej poszukać inny serwer.

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...