Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarabiania na PandoraMT2

spandx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam pomocy z zarabianiu na pandoramt2 ponieważ mam 104 lv i nawet nie stać mnie na stalke dla sury (to moja prof)

w życiu mailem najwięcej jakies 1kkk proszę o pomoc to ważne :(

a i chcial bym pod kreślic żebyś cię nie pisali o stwarzaniu nowych postacii albo o tym modzie kam metin czy cos w tym stylu mają to być tylko sprawdzone sposoby

Opublikowano

Innych nie ma. na tym lvlu, nie ma. Albo mod, albo nowa postać i dropisz sztaby (Tak czy siak, na modzie), albo kupujesz kase na allegro (100kkk za 20 zł).

Opublikowano

Najlepiej zrób sobie nową postać (sura kobieta najlepiej ponieważ szybciej będzie ci sztabki dropiły) idź na jakiś duży spot piesków i wilków i tam bij aż do 15 level gdzieś około następnie dołącz do gildii i oddawaj expa bij tak aż będziesz miał dużo sztabek 5kk,10kk i 2kk to trochę powolne ale ja za takie coś uzbierałem 1-2kkk

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

(sura kobieta najlepiej ponieważ szybciej będzie ci sztabki dropiły

Jak to? :P Co ma płeć i klasa postaci do dropu? :O

@topic

Najlepiej dropić sztabki w m2. Nie trzeba dobrego eq, a drop jest naprawdę dobry. Sam zarabiałem ok. 3kkk na dzień (dawno temu :D )

Opublikowano

teraz nie można oddawać expa na gildie wiec najlepiej ,zrobic postac sura wp i expiac do 85 lvl dostaniesz okolo 1kkk

i jak bedziesz sziedzial od 65-85 w v2 to dropnie Ci dużo tych przepustek do komnaty pajaka co chdoa po 200kk .. :D

Opublikowano

Ja zarabiam tak. Stawiam swoje 1 konto np sure lub woja w v2 pająki , potem na drugim koncie wbijam dropikiem gdzieś 30 czy tam jakiś i robię eq na podwójną ilość yang z hp . To z 5 min roboty następnie udaje się do v2 pająki i zbieram wojem czy surą spota a dropkiem bije .. Mi leci tak ze spota 50kk do 70 mam 1,5-2,5kkk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...