Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Wystawić Itemy Z Is Na Privie

damianez122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam pytanie, nie wiem jak wystawić itemy z ItemShopu ( Fryzurki Zwoje powrotu statusu itp )

Widze że wiele osób wystawia tekie itemy i jest to niezły sposób na zarobek.

Kto pomoże daje +

Opublikowano

Zależy jakie to serwery :)

NP. Na ZZyt2 można było handlować fryzurami ale np. nie można było innymi itemkami z IS:)

Więc zależy to od serwera :P

NP takie coś się opłaca jak jest dużo N3o Kidów które nie znają/nie wiedzą czy jest IS lub jak go używać <(oO)>

I Love MPC Forum!

Szukasz GM'a na swój ''Priv serwer''? Napisz mi na PW!

Opublikowano

Nie da się raczej wystawiać itemów z IS'a... Tylko i wyłącznie fryzury. No może kilka innych itemków, ale jakie to już niewiem :D

Modna sygnatura.

Opublikowano

jak jeszcze byl lyt2 to sellalem fryzki po 10kk i uzbieralem na stal ;d dla ninij oczywiscie xD

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Opublikowano

przez chińskiego clienta sie da wystawić :)

mi dziala na kazdym priv :P

Chcesz coś wiedzieć? Zapytaj!

"Na świecie istnieją podobno dwa rodzaje ludzi. Jedni kiedy dostają szklankę dokładnie w połowie napełnioną mówią:' Ta szklanka jest w połowie pełna'. Ci drudzy mówią:'Ta szklanka jest w połowie pusta'. Jednakże świat należy do tych, którzy patrzą na szklankę i mówią:'Co jest z tą szklanką? Przepraszam bardzo... No przepraszam... To ma być moja szklanka? Nie wydaje mi się. Moja szklanka była pełna. I większa od tej!'. A na drugim końcu baru świat pełen jest innego rodzaju osób, które mają szklanki pęknięte albo szklanki przewrócone (zwykle przez kogoś z tych, którzy żądali większych szklanek), albo całkiem nie mają szklanek, bo stały z tyłu i barman ich nie zauważył." - Terry Pratchett

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

macie pliki odpowiadajace za to? zeby bylo mzona na PL metku handlowac?

patrz na datę ostatniego posta...

Napisano 02 January 2010 - 18:42

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...