Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka klasa jest najlepsza?

Nieznajomy1234

Klasa  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka klasa twoim zdaniem jest najlepsza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chcę zacząć grę na sf lecz nie mogę się zdecydować która klasa jest najlepsza mag wojownik czy zwiadowca.Poradźcie mi jaką klasą mam grać i dlaczego mam ją wybrać będę wam wdzięczny za pomoc :)

Opublikowano

Dla mnie wojownik ponieważ nie ma dużo wytrzymałości i jak dobrze rozda mu się statystyki to kładzie nawet magów oraz zwiadowców , mam moim wojem dopiero 149 lv .. ale i tak koksze dlatego polecam ci o to tą klasę a nie inną ;)

Opublikowano

Wg mnie mag. Robisz go pod kryty i dmg i zaliczasz lochy o 20 lvl wieksze od Twojego :) Dla przykladu ja na 116 niszcze 138 :p

Do expa kazda postac jest taka sama. Do pvp podobno zwiadowca i sie z tym zgodze-kryty i hp jestes nie do rozdupczenia :]

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dla mnie wojownik ponieważ nie ma dużo wytrzymałości i jak dobrze rozda mu się statystyki to kładzie nawet magów oraz zwiadowców , mam moim wojem dopiero 149 lv .. ale i tak koksze dlatego polecam ci o to tą klasę a nie inną ;)

Nie ma? Chyba odwrotnie :P. No ale to zależy jak statystyki rozłożysz. Ja bym polecił Ci maga, gdyż go posiadam i całkiem nieźle sobie radzi :).

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Nie ma? Chyba odwrotnie :P. No ale to zależy jak statystyki rozłożysz. Ja bym polecił Ci maga, gdyż go posiadam i całkiem nieźle sobie radzi :).

Pff... Mag jest cienki gram na s10 i chyba widzę jacy są słabi , jeszcze jak jakiś mag ma na tym lv co ja zaliczone z 85 lochów to ja mam już 91 ;)

Opublikowano

Pff... Mag jest cienki gram na s10 i chyba widzę jacy są słabi , jeszcze jak jakiś mag ma na tym lv co ja zaliczone z 85 lochów to ja mam już 91 ;)

Ale zrozum, że to zależy czy ktoś (np. Ja) wybiera misję gdzie jest najwięcej złota a nie expa to ma więcej kasy na staty i jest wyżej w rankingu. Nie mów mi że mag jest słaby bo równie dobrze jeżeli byś się przyjrzał to byś stwierdził, że każda postać jest słaba. Dlaczego? A no bo dlatego, że jest zależność:

Wojownik pokonuje Maga

Zwiadowca pokonuje Wojownika

Mag pokonuje Zwiadowce
która oczywiście nie zawsze się sprawdza, ale jeżeli ma się podobne staty to się zawsze sprawdzi.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Zależy tym jaki rodzaj gry wolisz, bo np. wojownik jest to klasa charakteryzująca się dużą ilością siły i pancerza, posiada on o 1 itemek więcej on innych klas (mam na myśli tarczę, która potrafi blokować ataki takich klas jak łucznik czy wojownik), ale jego wadą są słabe obrażenia. Łucznik to klasa dosyć szczególna ma umiarkowaną ilość punktów życia i obrażenia ale potrafi robić uniki (ale tylko gdy walczy z wojownikiem lub innym łucznikiem, gdyż od maga nie potrafi uniknąć ciosu). Mag jest to klasa charakteryzująca się małą ilością życia, ale może mieć on ogromne obrażenia, nie potrafi unikać ciosów ani ich blokować, jak dla mnie najlepszą klasą jest mag, gdyż lubię czasami dowalić dużego hita. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...