Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RengerS.pl [Dedyk]

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

popraw prezkę / coś się zdjęcia popsuły

po prostu pliki DERIN'a xD

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Patrząc na prezentacje zbytnio niezacheca do gry , mało informacji , nowośći . Prezentacja to drzwi do servera takze mogliscie sie postarać . Pobiore , zagram , a nóż wypali .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Elo zagram prawdopodobnie , lecz kilka pytań .

1. To nie jest no hamachi tak jak wcześniej bylo ? bo dziwie się ze w przeciągu kilka dni dedyk .

2. Kiedy będzie jakiś ts3?

3. Rekrutacja na co kolwiek on/off?

4. Być możę zagram.

Opublikowano

Porobiliście eventy, a za chwilkę serwer OFF tym bardziej że byłem zwycięzcą, i wygrane eq były super wybonowane a tu Się okazuje że postacie będą usunięte, zmarnowałem tylko czas

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Chwila chwila jak było no hamachi to w informacji o maszynie było dokładnie to same tz 16gb ram i 28mb łacze ;( coś mi tutaj nie pasuje

Opublikowano

A mi nie pasuje , że 06.07.2013 start (czwartek) skoro 6.07 to sobota xD

99523830871009328537.png

Opublikowano

Client już pobrany i wypakowany. Czekam na otwarcie:)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Uczeń
Opublikowano

Rejestracja będzie otwarta o 11:30 info od Admina!

Dobre masz info skoro ja juz sie zarejestrowalem:)

Opublikowano

Chłopie w jakim ty wieku żyjesz ? teraz takie serwery nie mają szans się wybić , maszyna jak na hamachi , strona i forum darmowe , serwer ogólnie widać że jakiś dziwny, jakbyś takiego serwera podstawił z 2 lata temu , to tak ale nie teraz uwierz ;)

No ale powodzenia życzę , choć wiem że więcej niż 2 dni nie postoi, o ile ruszy wgl.

xD 

Opublikowano

Mozna prosic o launcher?

Chłopie w jakim ty wieku żyjesz ? teraz takie serwery nie mają szans się wybić , maszyna jak na hamachi , strona i forum darmowe , serwer ogólnie widać że jakiś dziwny, jakbyś takiego serwera podstawił z 2 lata temu , to tak ale nie teraz uwierz ;)

No ale powodzenia życzę , choć wiem że więcej niż 2 dni nie postoi, o ile ruszy wgl.

Jakis serwer mial ta sama strone i przez nia ktos w myslq wszedl i rozwalil to tu moze byc podobnie

Sa nowe mapy ?, metiny cokolwiek ?bo malo co sie dowiedzialem

Opublikowano

nie moge pobrac klienta... "This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright." czy tak powinno byc? ...

Opublikowano

nie moge pobrac klienta... "This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright." czy tak powinno byc? ...

Mi normalnie pobiera klienta to nie wiem czemu tak masz ,

Anty - Serwer ciekawy jest ale malo rozpisany , możecie wiecej info podać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...