Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Call Order? I DONT GIVE A F*CK!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla wszystkich skurwieli wyskakującym z tekstami "me top" "mid or feed". Przypominam wam:

http://eune.leagueoflegends.com/articles/The_Summoners_Code

Kodeks przywoływaczy, to jest dla tej gry tak samo jak Konstytucja dla twojego kraju. Mowa tutaj o Pick Orderze, czyli jeżeli jesteś Last Pickiem i nikt nie wybrał supporta to weź tego pierdolonego supporta i przestań płakać, od wczoraj latam z tym linkiem (do Summoner's Code) i odraz wklejam go jak tylko usłysze coś w stylu "me adc" "adc or feed".

RAZ JESZCZE: PICK ORDER, NIE CALL ORDER!

Opublikowano

Dzięki tobie wreszcie mam odpowiedź na instalockujące kurwy. Do tego fajnie się jeszcze tego słucha, przyjemne dla ucha.

Lol taki offtop. Dopiero teraz zobaczyłem "Statystyki dla nerdów".

Opublikowano

Wg mnie last pick powinien być top/mid ponieważ łatwo zrobi counter'e przeciwnej drużynie. Ten kto jest 1 / 2 bierze supporta/junglera potem 3 pick adc 4/5 top/mid. Takie jest moje zdanie zawsze robię tak w drużynowym i każdy bierze counter i win ;>

Opublikowano

A potem się nie dziw że twój midder albo topper ma 0/7 .... przecież jest first pickiem on bierze co chce ... . Jak ktoś mi tak w room mówi to od razu wiem że lose ... nigdy first and double pick nie może być midem ani topem ...

Opublikowano

@top

Przestań pierdolić głupoty z jakimś pick order goście którzy pickują mida pierwszego i kończą z 0-20 to najzwyklejsi lamusi którym nie idzie przemówić do rozsądku że nafeeduja bo go zkontrują , piszesz stanowczo (jeżeli jesteś 4/5 pickiem) ide na mida i sie odpierdolcie kontrujesz ich midlane bo z pewnością "przestrzegli tej zasady" i pickneli mida pierwszego i wygrywasz laneowanie a potem kierujesz gre.

Opublikowano

@top

Przestań pierdolić głupoty z jakimś pick order goście którzy pickują mida pierwszego i kończą z 0-20 to najzwyklejsi lamusi którym nie idzie przemówić do rozsądku że nafeeduja bo go zkontrują , piszesz stanowczo (jeżeli jesteś 4/5 pickiem) ide na mida i sie odpierdolcie kontrujesz ich midlane bo z pewnością "przestrzegli tej zasady" i pickneli mida pierwszego i wygrywasz laneowanie a potem kierujesz gre.

Ktoś piszę, że pierwszego trzeba brać Mida? Champa wybiera się pod SWÓJ i ENEMY team. To jest proste. PS Jak tam u was na EUNE w tych dywizjach ? Bo u mnie na West ludzie pickują adc/mida/topa na ostatek, zależy czy enemy już picknęło adc/topa/mida :]

Opublikowano

@top

Czytasz do końca? Tu najbardziej chodzi o last picki i supporty, kurwica mnie bierze jak jest 4 osoby dobrane, dobrze skomponowane champy i oczywiście jeden lamus na końcu "i cant support" i jak zapytam dlaczego to nie umie odpowiedzieć, zaiste chodzi o to że support nie zdobywa killi i dlatego jest chujowy (zazwyczaj o to chodzi).

Jestem piątym pickiem i pisze stanowczo (mam rozumieć spam "mid or feed"?) że ide na mida? Ta... last pick ma prawie że zerowe szanse na mida a jeżeli będziesz się pchać jako last pick na wybraną już linie to gratuluję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...