Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co się dzieje z ludźmi

IamMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byl juz tai komentarz, ze to jest w chuj glupie porownanie. Na 1 zdjeciu jest kulturysta, na drugim dosc dobrze umiesniony zwykly czlowiek, ale na pewno po 30, a na 3 jakis gimnazjalista, co jest pedalem. CO WY KURWA POROWNUJECIE?

Opublikowano

Byl juz tai komentarz, ze to jest w chuj glupie porownanie. Na 1 zdjeciu jest kulturysta, na drugim dosc dobrze umiesniony zwykly czlowiek, ale na pewno po 30, a na 3 jakis gimnazjalista, co jest pedalem. CO WY KURWA POROWNUJECIE?

idę o głowę że ten pedał ma tyle samo lat okolo 20 jak ten 2 człowiek

Opublikowano

Twoja glowa jest stracona. ; )

Mimo wszystko, kulturysty nie powinno sie porownywac do normalnego czlowieka.

normalnego człowieka , ale nie do mężczyzny które pokazuje ta fotka .

Opublikowano

W dzisiejszych czasach jak facet ubiera się jak pedał ma powodzenie. Obcisłe spodnie miażdżące malutkie jaja. Do tego dodać długie włosy i anoreksje to jest się naprawde przystojnym facetem. Ja preferuje skóre dobre dżinsy zegarek oraz okulary przeciwsłoneczne. Facet wygląda jak facet a nie jak jakaś ciota. Pozdrawiam kucykowych pedałów ;*

Opublikowano

Tak swoją drogą,ludzie pokroju tego chłopca z 3 zdjęcia,wyglądają tak chyba tylko w młodym wieku.Nie widziałem jeszcze osoby starszej niż 30 lat,w takim ubiorze.Jest szansa,że na starość mądrzeją :D

Opublikowano

co Wy porównujecie? Czy w naszych czasach nie ma dobrze umięśnionych mężczyzn? Fakt faktem, że wn aszych czasach jest więcej pedałków itp. no ale jeszcze są normalni ludzie :)

skpUo.png

Opublikowano

Niewidzicie porównania? chodzi o to, że w dzisiejszych czasach większość to "pedały" w rurkach nie to co kiedyś.

Opublikowano

Przecie to Schwarzenegger xdd

A na trzecim to jakiś strach na wróble, co wy porównujecie :D

Opublikowano

W dzisiejszych czasach jak facet ubiera się jak pedał ma powodzenie. Obcisłe spodnie miażdżące malutkie jaja. Do tego dodać długie włosy i anoreksje to jest się naprawde przystojnym facetem. Ja preferuje skóre dobre dżinsy zegarek oraz okulary przeciwsłoneczne. Facet wygląda jak facet a nie jak jakaś ciota. Pozdrawiam kucykowych pedałów ;*

Wystarczy kupić spodnie w większym fasonem u góry a zwężane do dołu i jaja się mieszczą , uwierz mi :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Te 3 zdjęcie śmierdzi fotoszopem :|

To nie jest zaden fotoshop, po prostu przedstawia on typowego gimbusa.

Opublikowano

Tak, racja świat się zmienia, ale zamiast tego na 3 zdjęciu można byłoby wstawić np hardkorowego koksa i powiedzieć że w tamtych czasach ludzie gorzej wyglądali, a i aż tak chudego chłopa to nie widziałem. No ale przyznać trzeba, trochę się jednak ludzie zmienili

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tak, racja świat się zmienia, ale zamiast tego na 3 zdjęciu można byłoby wstawić np hardkorowego koksa i powiedzieć że w tamtych czasach ludzie gorzej wyglądali, a i aż tak chudego chłopa to nie widziałem. No ale przyznać trzeba, trochę się jednak ludzie zmienili

i to na gorsze

Opublikowano

jebać gejów w dupsko

pozdro dla was trzymajcie sie cieplo

Rozumiem, że kolega też gej skoro taki chętny na yebanie gejów w dupsko?

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Lać na pizde takich pedałów.

jebać gejów w dupsko

pozdro dla was trzymajcie sie cieplo

Przykład tolerancji w naszym pięknym zacofanym kraju. Nie rozumiem kompletnie takiego zachowania, jeśli ktoś jest gejem to jest jakiś gorszy? Może on jest szczęśliwy? Więc po jaką cholerę psujecie komuś to szczęście? To, że was nie stać na ciuchy nie znaczy, że od razu trzeba wyskakiwać na kogoś kto ma vansy, rurki, koszule w kratkę czy inne takie rzeczy. Czasami się trzeba opamiętać za nim zranimy kogoś. A jak wasz syn będzie gejem? Też go zbesztacie od pedałów/gejów będziecie go poniżać? Pomyślcie czasami. Co do tego obrazka, to nie rozumiem kompletnie tego porównania, od kiedy to facet musi mieć 50 centymetrów w bicepsie? Takim zachowaniem pokazujecie swoją tolerancje, a potem dziwić się czemu piosenkarze/piosenkarki z innych krajów nie chcą przyjeżdżać do Polski..

Opublikowano

Przykład tolerancji w naszym pięknym zacofanym kraju. Nie rozumiem kompletnie takiego zachowania, jeśli ktoś jest gejem to jest jakiś gorszy? Może on jest szczęśliwy? Więc po jaką cholerę psujecie komuś to szczęście? To, że was nie stać na ciuchy nie znaczy, że od razu trzeba wyskakiwać na kogoś kto ma vansy, rurki, koszule w kratkę czy inne takie rzeczy. Czasami się trzeba opamiętać za nim zranimy kogoś. A jak wasz syn będzie gejem? Też go zbesztacie od pedałów/gejów będziecie go poniżać? Pomyślcie czasami. Co do tego obrazka, to nie rozumiem kompletnie tego porównania, od kiedy to facet musi mieć 50 centymetrów w bicepsie? Takim zachowaniem pokazujecie swoją tolerancje, a potem dziwić się czemu piosenkarze/piosenkarki z innych krajów nie chcą przyjeżdżać do Polski..

Skąd wież że mnie nie stać , może nie ubieram się jak kobieta i nie chodzę w vansach , może chodzę w sportowym obuwiu nike +adidas ?

Ten co ma 20 w bicepsie nie jest nawet godny mianować się mężczyzną .

Jestem nietolerancyjny !!!

Nie będę przechodził obojętnie obok ukobiecenia świata i niszczenia rasy męskiej /

Opublikowano

Jak można się ubierać w rurki itd. mi jaja by zgniotło ;/ Ale osobiście nic nie mam do ,,rurkowców'' itd ;)

Co do tematu to świat się zmienia , a razem z nim moda .

?????

Opublikowano

Jestem nietolerancyjny w stosunku do takich pedałów jebanych, każdego powinni lać po mordzie jak leci. Jak mój syn będzie gejem to nie będę mógł go nazwać swoim synem. Akurat stać mnie na ciuchy, nie wiem skąd te porównanie. Może Ty sam jesteś takim pedałkiem co?

Opublikowano

Porównanie gówno warte. Dwaj pierwsi mają zupełnie inny styl bycia. Nie każdy lubi ćwiczyć i chodzić na siłownie. Świat nie składa się z takich samych ludzi, każdy z nas jest inny.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...