Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

no video input

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. z gory przepraszam za brak polskich liter i bledy ale pisze z komorki. Kupilem zestaw komputerowy s monitorem - philips 226V4LA. Calosc podlaczylem i wlaczylem kompa z monitorem. Pokazalo sie logo philipsa i nagle blad - no video input i po chwili enter sleep mode... wszystko jest dobrze podlaczone wejscia monitor podlaczony do wejscie D-SUB (posiada jeszcze DVI-I). Kazda pomoc to like.. Zalezy mi bardzo na czasie...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Monitor tylko i wyłącznie zachowuje sie tak na tym komputerze?

Dobrze wybrałeś źródło na monitorze w menu? (czasami sie zdarza ta opcja jeżeli jest kilka wejść)

Kabel jest sprawny? Nie uszkodzony czy coś?

Masz możliwość podłączenia monitora innym kablem?

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze w cale nie moge wejsc do menu monitora :) kabel jest sprawny i nie mam mozliwosci podlaczenia monitora innym kablem :/

Zbieram like ;x

Opublikowano

Są przycisk, ale to nic nie daje, mogę jedynie zmienić język... Przeniosłem monitor na inny komputer i działa...

@edit. Gdy podłączyłem monitor do starego kompa to działało menu, a przy tym nowym można było tylko zmienić język

Zbieram like ;x

Opublikowano

Emm.... Nie mam zbytnio pojecia o czym mowisz :) Sorki ale jesli chodzi o kompy to jestem w tym zielony

@Edit Dobra, już działa ;)

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...