Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie[ Specyficzne solo

blazej660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny raz gram je z kolegą i wybaczcie ale nie chce mi się tego od nowa pisac dlatego wkleje swoj stary temat tylko z innymi postaciami :) No i oczywiście z gory dziekuje za pomoc i daje lajki :)

Od jakiegoś czasu pogrywamy sobie czasem z kolegą solówki. Nie są to zwykłe solówki, zawsze wybieramy mape aram i feedujemy się na creepach do full buildu i dopiero pozniej robimy ustawke w krzaczkach i kto kogo zabije, wygrywa :) Ja ostatnio dostałem bana na swoje konto i gram na drugim słabszym gdzie mam mało postaci i moje pytanie brzmi który champ będzie lepszy na takie solo WW/Aatrox/Yi/ez/orianna??

baner.png

Opublikowano

Moze vayne? Z full buildem sciąga nawet tanków na 2-3strzały. Jedna z lepszych postaci w late (tzn z full buildem)

Vayne vs jakikolwiek bruiser nie ma szans, nigdy nie gra sie 1vs1 Adc, może byc fart że trafimy np. na jakiegoś papiera ale jak dostaniemy np. Nasusa czy Xina to leżymy. Wiem bo nieraz grałem 1vs1 ESL Nasus vs Vayne i zawsze wygrywałem (ja Nasus).

Grasz Ghost +Exhaust, włączasz Ghosta rzucasz W i Exhaust, E+R+Q i Vayne leży.

Opublikowano
Opublikowano

Ja tam zawsze gram Jaycem i wygrywam. Polecam dobra na 1 vs 1 ze względy na wiecej skilli.

a11176.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...