Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jednoczesny dzwięk z głośników i słchawek

CodeBlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przerzuciłem się właśnie na laptopa Asus i przy okazji zakupiłem sobie nowe słuchawki (zwykłe z mikro za 30 zł) ponieważ dużo czasu siedzę na TS itp.Ale po podłączeniu pojawił się pewien problem i słyszę dźwięk z glosników w laptopie i słuchawkach.Wszedłem w ikonke głośnika w prawym dolnym rogu i wybrałem opcje "urządzenia do odtwarzania" ale niestety nie ma tam słuchawek są jedynie głośniki laptopa jako urządzenie domyślne po ich wyłączeniu wiadomo nie będzie w ogóle dźwięku i nie wiem co jest nie tak bo nie sądze żeby to była wina sterów czy cos pozatym mam najnowsze wejścia w lapku sa sprawne i po podłączeniu słuchawek jest komunikat "gniazdo zostało podłączone" ma ktoś jakieś pomysły jak to naprawić??

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Jack od słuchawek masz włożony na max'a do portu ?

Jeżeli win 7 to PPM na głośniczek na pasku i Opcje regulacji głośności i tam masz taką opcje "Wszystkie urządzenia odtwarzają teraz dźwięk, odznacz to i zaznacz słuchawki jeżeli je wykryje.

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...