Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Google Street View

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krok 1: https://maps.google.pl/
Krok 2: Copy/Paste - "8 Rue Docteur Grandjean 54000 Nancy Meurthe-et-moselle"
Krok 3: Przechodzimy w opcję "Street View"
Krok 4: Przybliżamy balkon z rowerem, który znajduje się za naszymi pleckami.

Postać na balkonie jest zamazana, prawda?
Tak wyglądała wcześniej; powstaje pytanie - kto i co chce przed nami ukryć?

Tak wiem, ze GSV ale chodzi o to, że ta postać jest dziwna. Kto by stawiał jakiś pomnik z maską na balkon? No i GSV od razu rozmazuje ludzi, by ukryć ich tożsamość ale skąd wzięto zdjęcie?

PMK3yt4.png

Opublikowano

przybliż i kliknij na człowieka ,

nie wiem dlaczego zamazali .

Zamazują ludzi by ukryć tożsamość, ale ten "człowiek(?)" przez BARDZO długi czas był nie zamazany (info z jakiegoś forum o paranormalnych zdarzeniach), Wygląda jak pomnik z maską o nie naturalnych kształtach albo jakiś dziwny człowiek.

PMK3yt4.png

Opublikowano

ktoś wstawił zdjecie dla zbity albo zamazali po to by nie widać było twarzy w co wątpie bo ktoś nieudacznie to zamazał.

A jak oni robią takie zdjęcie, że widać wszystko do okoła niebo itp ? czym oni robia takie zdjecia ?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Ja tam widzę człowieka, skąd wy wiecie, że to pomnik? Bo ja widzę rozmazaną postać, więc sory. To równie dobrze mógł być facet w pelerynie przeciwdeszczowej i ściągał z balkonu rower. :)

Opublikowano

ktoś wstawił zdjecie dla zbity albo zamazali po to by nie widać było twarzy w co wątpie bo ktoś nieudacznie to zamazał.

A jak oni robią takie zdjęcie, że widać wszystko do okoła niebo itp ? czym oni robia takie zdjecia ?

samochód spejcalny jeździ , zdjęcia 3d

Opublikowano

Krok 1: https://maps.google.pl/

Krok 2: Copy/Paste - "8 Rue Docteur Grandjean 54000 Nancy Meurthe-et-moselle"

Krok 3: Przechodzimy w opcję "Street View"

Krok 4: Przybliżamy balkon z rowerem, który znajduje się za naszymi pleckami.

Postać na balkonie jest zamazana, prawda?

Tak wyglądała wcześniej; powstaje pytanie - kto i co chce przed nami ukryć?

Tak wiem, ze GSV ale chodzi o to, że ta postać jest dziwna. Kto by stawiał jakiś pomnik z maską na balkon? No i GSV od razu rozmazuje ludzi, by ukryć ich tożsamość ale skąd wzięto zdjęcie?

Mi się zdaje że to 1 zdjęcie to fake skąd je masz?

Takim czyms jezdza:

1373036344-U542265.jpg

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Dziękuję IamMan za pomoc ;)
A z tym człowiekiem, to trochę dziwne, dlaczego ? Przeważnie, jeśli chcą ukryć tożsamość człowieka zamazują tylko twarz, awsze tak jest. W tym przypadku zamazali całego, nie rozumiem po co, o ile jest to człowiek :)

@Edit

Boże.. nie widziałam tego zdjęcia na początku, te pierwsze co podałeś, aż sie przestraszyłam : O
Co to jest ? :O

Opublikowano

Dziękuję IamMan za pomoc ;)

A z tym człowiekiem, to trochę dziwne, dlaczego ? Przeważnie, jeśli chcą ukryć tożsamość człowieka zamazują tylko twarz, awsze tak jest. W tym przypadku zamazali całego, nie rozumiem po co, o ile jest to człowiek :)

@Edit

Boże.. nie widziałam tego zdjęcia na początku, te pierwsze co podałeś, aż sie przestraszyłam : O

Co to jest ? :O

Mudżyn from africa ^_^

Opublikowano

zamazują całe postaci, jeżeli one są nagie. mogło stać tam Murzyniątko, albo ktoś się nawet nie przyglądał co zamazuje.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie mówcie tutaj o zamazanej postaci, przeczytajcie dokładnie temat co tam pisze :
"Postać na balkonie jest zamazana, prawda?

Tak wyglądała wcześniej; powstaje pytanie - kto i co chce przed nami ukryć?"
Widzicie ten napis "Tak" ? Zajżyjcie do tematu u góry i w to kliknijcie, jest tam zdjęcie tej osoby, czyli nie zamazanej, to nie wygląda jak człowiek.

Opublikowano

Czytać potrafisz?

albo ktoś się nawet nie przyglądał co zamazuje.

Biernik : Kogo? Co?
Co zamazuje - kukłę kurwa jego mać.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Można też na jednej drodze w Street View był samochód, za samochodem jakiś mężczyzna (pewnie tato), który ... swoją córkę. Ale już jest zamazane.

AxeePL.png

Opublikowano

To jest na bank kukła/posąg bo niby po co by zamykał za sobą tę białą rolete czy jak to się nazywa?

Opublikowano

OMG na początku miałem beke z tego czegoś ale gdy zobaczyłem to foto co dałeś to lekki szok xD Nie no ale szacunek . Jestem ciekawy co to jest (człowiek chyba nie) .

?????

Opublikowano

To jest na bank kukła/posąg bo niby po co by zamykał za sobą tę białą rolete czy jak to się nazywa?

A kto normalny by postawił posąg na balkonie? xD

Opublikowano

A kto normalny stawia rower na balkonie?

Każdy kto niema miejsca w mieszkaniu.
Sam bym ją postawił w oknie, niech straszy stare baby i małe dzieci.

Zresztą widać że stoi tyłem i ma głowę przekręconą w "naszą" stronę. Jest tam dla żartu i tyle.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie wiem co to dokładnie jest. :)

W google maps, zamazane są różne rzeczy np. seks(Na jednej z meksykańskich ulic,był taki "incydent") albo po prostu ktoś sobie nie życzył, tego ,że znajduje się na tym zdjęciu.

Mogło to być to ,że ktoś kradł rower i dlatego zamazali, albo po prostu "ktoś" albo "coś" to jest.

Opublikowano

@up

Jakie kradnięcie roweru, czy to Ci wygląda na człowieka ?
Zauważyłam także, że te drzwi wcale nie są nigdzie przyczepione, czyli leżą na balkonie, oparte o ściane, a okna są zasłonięte. Nie rozumiem tego, do tego ten Pan znalazł to na stronie z incydentami paranormalnymi. Po co komu stawiać rower na balkon, drzwi które są oparte na balkonie (?) zasłaniać okna, wszystkie.. i jeszcze to coś.

Opublikowano

@up

Jakie kradnięcie roweru, czy to Ci wygląda na człowieka ?

Zauważyłam także, że te drzwi wcale nie są nigdzie przyczepione, czyli leżą na balkonie, oparte o ściane, a okna są zasłonięte. Nie rozumiem tego, do tego ten Pan znalazł to na stronie z incydentami paranormalnymi. Po co komu stawiać rower na balkon, drzwi które są oparte na balkonie (?) zasłaniać okna, wszystkie.. i jeszcze to coś.

Ty nie pojmujesz że można trzymać rower w domu na balkonie? To jest zwykły posąg z taką mordą żeby niby straszyło.. a co do drzwi to co z tego ? nie mogą sobie trzymać na balkonie? zresztą widac po ulicy że patologia więc nie rozumiem tego bełkotu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...