Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet - Jaki?

Folklor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, kończy mi się umowa o internet, u dostawcy z którego nie jestem zadowolony, może wiecie i polecacie jakiegoś dostawcę internetu, aby abonament wynosił max. 50 zł. Najlepiej żeby działał w Białymstoku i okolicach, chodzi mi o normalny net stacjonarny z routerem.

Chyba nie ten dział ;x

25us40o.png

Opublikowano

Cóż, nowy jestem i nie wiem gdzie takie pytanie zadać więc podepnę się tutaj.

Otóż szukam nowego dostawcy internetu. Moja osiedlówka działała sprawnie przez 7 lat, ale teraz jest strasznie awaryjna i pingi są wysokości 200+.

Czy jest tu ktoś kto mógłby polecić internet :

-z pewnym niskim pingiem w granicy najlepiej do 50

-bezawaryjny. Ma być czy słońce/deszcz/śnieg/sztorm za oknem :)

-rozsądną prędkością pobierania w stosunku do ceny (najlepiej w granicach do 60 zł abonamentu)

-oczywiście bez limitu ściągania

Pytam tutaj jako że forum jest praktycznie dla graczy, a nie wyobrażam sobie żeby ktoś grał z kiepskim internetem przez cały czas :) Na pewno jesteście obeznani w temacie :D

Opublikowano

Neostrada: ale kablem 0limitu a predkosc zalezy od cb ja mam 1mb i mi styka do gier np cod bo I , BF 3, czy jakies mmo np. RaiderZ lub Tera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...