Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UNDETECTED] Battlefield 3 Aimbot

NeiZnAnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieznany a masz jakiegoś innego aimbota lepszego ? Ten aimbot działa ale trochę mi się nudzi. Raz na serwerze miałem 150 killów do chyba 5 deadów ;3 Jak ktoś chce ze mną pograć to moje konto: Desperadooo2 lub Desperadoooo2 Nie pamiętam xD

Ale jesteś grzdyl niezły. 150/5 a potem płacz że "dostałem bana o jejku co zrobić". Może na innym koncie nie będzie ci sie nudziło bo chłopaku powiedz do lustra "żegnaj 150zł i moje stare konto"

Opublikowano

Nieznany a masz jakiegoś innego aimbota lepszego ? Ten aimbot działa ale trochę mi się nudzi. Raz na serwerze miałem 150 killów do chyba 5 deadów ;3 Jak ktoś chce ze mną pograć to moje konto: Desperadooo2 lub Desperadoooo2 Nie pamiętam xD

Niestety nie posiadam innego AimBota.

Nie zajmuję się już Battlefield 3 i haxami.

Bf zrobił się strasznie nudny po za tym wyłapałem ostatnio perma więc tym bardziej by by Battlefield 3

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Tu nie ustawisz to juz w plikach ustawione bys musial przerabiac tak mysle . Na dodatek uzywalem rozne cheaty nie mialem problemu tu cochwile wyrzuca aktualizacje pb zrobilem i to samo ostatnio wychaczylem bana na pb na 1200 min nie polecam tego cheata uzywalem koles inny byl cziter staty 120:3 ja 43:8 dostalem bana a typ wgl .. wina cheata dziekuje nie polecam.

Opublikowano

Cheat raczej tylko dla karabinów, jak celowałem snajperką czy karabinem z lunetą to aimbot celuje nad głowę i w efekcie nie da się nikogo zabić, więc zwiadowcą się nie pogra. :/

Opublikowano

@up.

Po co ci luneta do snajperki ? :D

Bez tego ciśnij.

On i tak namierza nawet bez lunety i jakiego kol wiek celownika :D

Pozdro.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Mam już bana nas PB i GGC więc nie mam nic do stracenia... :P Wbijam na jakikolwiek serwer, odpalam i tylko patrzę jak mnie nazywają cheaterem. :D W ok. minutę 21:0. :) A gram na tym od 15 minutek. :) Cheat jest pro. Wiem, że to trochę dziwne, że ryzykuję banem, ale cheaty są po to, żeby ich używać. Jak najbardziej polecam tego aima i to forum. :)

P.S. I tak mam pnkbstrb.exe failed za cheaty więc nie mam nic do stracenia. :P Siedzę po 5 minut i cheatuję, potem wywala, a na koniec rundy i tak dostaję pkt. :D

Opublikowano

Witam.

Czy jest taki cheat jak "ArtificialAiming-Radar-v2.7" do Bf3 ? Jest on do BFBC2 ale czy jest do Battlefield'a 3? Chodzi mi oto, żeby była tylko ta jedna funkcja to w tym "pomocniku".

Opublikowano

siemka mam problem z odpaleniem mam nadzieje że ktoś pomoże gg:44926959 chodzi o to że nie wiem jak to zrobić ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...