Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać

Gurgulius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę się spytać, czy gra Surą jest satysfakcjonująca? Wiele poradników, wypowiedzi użytkowników na oficjalnym forum jak i tutaj wskazuje na to, że jest to postać, która ma duży potencjał, lecz w niewłaściwych rękach go traci. Proszę o jakieś wskazówki jak rozwijać, grać Czarnym Magiem.

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

Opublikowano

Sura wp - postać idealna do expa/dropa.Profesja ta nadaje się do pvp na lvlach 70+.

BM - Postać 100% do pvp, exp jednak może okazać się udręką.

Plusy:

-Satysfakcja z każdego wbitego lvla,

-tanie eq,

-tanie księgi,

-zawsze jakieś urozmaicenie gry, nie nudzi się tak jak gra innymi postaciami np.Wojownik.

Postać ceniona przez wielu graczy.

Sura BM Build 2INT/1WIT, 1INT/1WIT.Do expa - ochronka, ogniste uderzenie, sfera.PvP - sfera/duch, duchowy cios.

Sura WP Build Tutaj tak samo. exp - Ostrze, zbrojka/strach PvP-Ostrze,Palec/wir.

Opublikowano

BM: postać od początku nastawiona pod pvp, jak zaopatrzysz się w jakiś fmsik i trochę absów to większość tych nieogarniętych wojowników do 60 lvl'a będziesz ściągał na serie

- tanie EQ

- tanie KU

- fakt na PVP 1vs 1 kosa, jednak na wojnach gdy Cię zabiją/ rzucą na Cb rozpro masz problem, gdyż ta postać bez ochrony traci potencjał i każdy ściąga Cię na serię (dlatego ja np. wybierając postać pod PVP wziąłbym daggera/mentala)

- najwięcej skilli ofensywnych chyba w grze : D

- pożeracz niebieskich potów (na globalu, w początkowych fazach gry niestety jest to minus)

- ciężki EXP

Opublikowano

Co do zużywania mikstur, o to się nie martwię. W depozycie na starym koncie mam ich może 1000 lub więcej. Dzięki za wasze odpowiedzi. Moglibyście przybliżyć mi temat wyboru umiejętności? Jestem nastawiony na budowanie mojego Sury jako postać uniwersalną, zarówno do pojedynków jak i na potwory.

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

Opublikowano

Sura dobr ale najlepszy wojownik jest:)

Wojownik jak się nim nie umie grać to ciota.

@2Up Wybór umiejętności? To na WP Uniwersalnie (Exp/PvP) Czarowane,Strach,Wirek,Palec,Rozpro,Zbrojka. BM, Ochrona,Duszek,Sfera,Mroczne i ja wbijałem Uderzenie a nie 3 skil miotany.

Opublikowano

UNIWERSALNY, najlepszy build na bm to mroczne>ochrona>sfera>duch/duchowy cios

Astium.pl

Najlepszy hard 2013r.

Start 27-30 lipca !

Budowniczy
Opublikowano

co ci powiem polecam bm osobiście sam grałem na s1 i expilem na poli oczywiście exp nie jest tak wspaniały jak u ninji ale jest spoko polecam jak najszybciej ochrone na g wtedy expisz normalnie z konia w v2 nie do zajebania oczywiście dosyć dobre eq ale pomyśl co będziesz robił w pvp xD

dla bm wystarczy czas na czytanie ku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...