Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Znaczek GM

TheForgeX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zmieniałem znaczek GM, packuję locale_pl a znaczek i smierdzenie i iskry(efekty gm) nadal są, mimo że usunąłem to. Usunąłem nawet cały plick effect, poprawiłem pliczek .xml(tak, robię to) i nadal to samo. Pliki mam RyKoX v2.1. Pisałem do niego, lecz sam nie wie o co chodzi. Tak czy siak dziękuję mu że odpisał. ^^ Wracając do tematu, mam gotowy znaczek GM'a i pliczek który usuwa te całe efekty (gm.mse) Ale nadal nic ! Ciągle to samo. Używam File Archiver v2. : / Wie ktoś może o co chodzi ? :F

@Refresh

@Ref ._.

,, Co masz zrobić jutro... zrób pojutrze.''

Opublikowano

Zmień pakera, usuń folder effect i całe wpisy związane z nim w rootpackgen.xml , bo to nie możliwe że usunąłeś wpisy i nadal widać. To na 100% wina pakera.

Opublikowano

Jeden z lepszych.. o.O File Archiver v2..

@Edit

W dodatku. Po rozpakowaniu tego folderu effect ktory usunalem.. NIE MA! Więc to jest dla mnie WTF...

@Refresh

@Edit

Zmienilem packera na EterNexus. I CIUL! Ciągle to samo.

@Ref

@Refresh...

Opublikowano

Przecież to jest banał, tylko dlaczego do cholery jasnej jak nawet nie mam pliku locale_pl to mam ten znaczek GM? o.O

(tak, testowałem)

Opublikowano

Usuń z klienta plik patch5.eix i .epk tam jest znaczek gm i plik windows.dds na wszelki wypadek jakby się w locale_pl popsuło to zastąpia locale i dlatego nie da się go zmienić..

1373320754-U965748.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rozpakuj locale_pl i patch5 i podmień tam na jaki znaczek chcesz i wrzuć do klienta i gotowe:)

"Zdrowy rozsądek jest zbiorem uprzedzeń nabywanych w wieku lat osiemnastu."
"Jedyną pewną metodą unikania porażek jest nie mieć żadnych nowych pomysłów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...