Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gold z allegro

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

opłaca się, jeżeli kupujesz normalnie przez allegro i jeżeli osoba od której kupujesz Cię oszuka to allegro zapewnia zwrot kosztów w wyniku oszustwa do 10.000 zł.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

przelewasz pięniądze na jego konto a w treści przelewu wpisujesz serwer,Nick z gry i umawiasz się z nim na gg,skype,steam gdzie macie się spotkać by on Ci przekazał daną kwotę golda.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

a jakie są sposoby przekazywania golda???

1.Sposób I

a)Wpłacasz pieniądze (np. wysyłasz sms)

b)Sprzedawca znika

2.Sposób II

a)wpłacasz pieniądze

b)logujecie się na grze (najlepiej wejdź na nupka)- najlepiej cały czas bądźcie w kontakcie, np. poprzez Skype.

c)gość daje Ci gold

Oczywiście możesz też zostać zbanowany za zakup golda na allegro :).

Opublikowano

1.Sposób

a)Wpłacasz pieniądze (np. wysyłasz sms)

b)Sprzedawca znika

2.Sposób

a)wpłacasz pieniądze

b)logujecie się na grze (najlepiej wejdź na nupka)- najlepiej cały czas bądźcie w kontakcie, np. poprzez Skype.

c)gość daje Ci gold

Oczywiście możesz też zostać zbanowany za zakup golda na allegro :).

Dlatego przez sms sie nie kupuje, jak kupujesz przez allegro to only przelew... bo wtedy masz pewność ze po oszustwie masz zwrot pieniędzy.

Opublikowano

ponieważ kupywanie Gold przez jakiekolwiek strony typu allegro jest zabronione i jeżeli support się dowie, że kupiłeś gold'a przez takową stronę(allegro) to dostajesz bana.

@Up. Wyprzedziłeś mnie :C

Opublikowano

Dlatego najlepiej połączyć się przez proxy AOL'a (Da nam to amerykańskie IP w razie czego) wejść na jakieś lipne konto (z nupkiem 1lvl), odebrać golda od handlarza z allegro, i z tego nupa przerzucić na swoją główną postać. Najbezpieczniej - testowane przez znajomych :)

Opublikowano

Kupuj gold z allegro od uzytkownikow z wysokimy ocenamy i zaufanymi . ja bym ci w przerzuczaniu polecal zrobic noobka i zmienic ip i z tego nooba na norma dac poniewaz jagby ktos sie dowiedzial z administracji ze kupowales to bys wylapal bana

signature5y.png

Opublikowano

Sprawdź ile mają dobrych komentarzy na Allego a później wybierz tego co ma ich najwięcej lub ma jakiś tam największy 100%. Dodam że sam kupiłem kilka razy i anie razu nie byłem okradziony. Nie kupuj od ludzi co mają kilka ofert po 500 sztuk na jednej ofercie :P

Opublikowano

Osobiscie nie kupowalem gold ale znam takowe osoby ale UP@ jezeli maja w ofercie 700sztuk to sie kupuje oni maja te goldy nie wiem skad ale maja moj kolega umie kupic 100kk miesiecznie o.O

Sam bylem z nim przy przekazywaniu odbywalo sie to tak ze obaj wchodzili na nupka pod miniland i tylw

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...