Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota na ucieczki drużynowe na 2 konta

-Goku-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jest taki bot jak kiedyś, który pozwoli jeździć ucieczki drużynowe na 2 konta. Chodzi mi o to by zdobyć dużo części 4 gwiazdkowych, z jak najmniejszą możliwością bana.

Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/919740-300613-multibot-by-hdw-nowe-funkcje-robiace-osiagniecia/
Weź Sandbox
Pobierz sobie program sandboxie bo dzięki niemu możesz sobie odpalić 2 launchery
Jak robisz ucieczki tym bardziej prywatne i nie masz znajomych w grze to praktycznie masz 0% na bana. A bot robi ucieczke w 0.01 sek. tylko się często zwiesza ale to przez ich lagujące serwery :/

Opublikowano

dlaczego jak odpalam bota to wyłącza mi gre uruchomioną przez Sandboxa ?

Mógłbym jeszcze prosić instrukcje jak to uruchomić na 2 konta ?

Może ktoś pomóc ?

Opublikowano

Spróbuj uruchomić bota jako admin i czy jak wciskasz start to masz 2 konta w grupie i czy są już w lobby ?

Opublikowano

w grupie są, ale w lobby nie. Jeszcze którą opcje wybrać bo robiłem wszystkie po kolei, a nie wiem która powinna być. Bot działa na jednym koncie jak uruchomię 2 to jedno się zawsze wyłącza ;/

Opublikowano

No to dzisiaj była aktualizacja i pobierz jeszcze raz, bo powinieneś mieć wersję 2.7, a wczoraj była jeszcze 2.6.2 podana na forum.

Opublikowano

Wychodzi na to, ze tylko z klasowych wywala i banuje na pewien czas...Przed chwila sprawdzalem na high stakes i underground to jest ok... W klasie D i A banuje na jakis czas...reszty klasowych nie sprawdzalem bo nie mam odpowiednich aut...

Opublikowano

Jeżeli chodzi o opcje sandbox to bot wychodzi po 0.01 z eventu, a w wyścigach można wyjść dopiero po około 7 sek.

Radzę nie robić tego w wyścigach, bo jak ktoś was zgłosi to możecie załapać bana :/ Na ucieczkach na 2 konta i pościgach jest najmniejsza szansa na bana

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Zajrzałem tu dzisiaj bo irytuje mnie to iż połowa graczy nawala na botach i innych takich.

Chciałem dołączyć do nich ale coś mi nie idzie.

Mogę prosić i dokładną instrukcję dla idioty co i jak mam robić, co ściągać co włączać i inne takie.

Dodam że mam win 7 bo nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.  

Opublikowano

Witam

Zajrzałem tu dzisiaj bo irytuje mnie to iż połowa graczy nawala na botach i innych takich.

Chciałem dołączyć do nich ale coś mi nie idzie.

Mogę prosić i dokładną instrukcję dla idioty co i jak mam robić, co ściągać co włączać i inne takie.

Dodam że mam win 7 bo nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.  

Większość cheatów opublikowanych na MPC posiada dokładny opis działania i instrukcję ;)

Widzę, że założyłeś oddzielny temat, tam znajdziesz najbardziej wydajne boty:

http://www.mpcforum.pl/topic/1187114-szukam-bota-na-zdobywanie-czesci-i-kasy/

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...