Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.1][2 EDYCJA][KM][TS3][LogBlock] WschodniCraft ruszamy z drugą edycją !

Arman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Ghosstek

Ts3 i mikro: Pewnie że tak

Dlaczego akurat ten serwer ?: Uwielbiam grać na tego typu serwerach gdyż mogę wykazać się koleżeństwem w stosunku do innych. Myślę że byłbym dobrą osobą do wspólnego grania :) Pozdrawiam

Dodany

Opublikowano

Ten serwer to dno... Antychit wykrył dopalacze u gracza i dostał tylko kicka nic wiecej, pozniej ten sam gracz zabił mnie i zabrał itemy, admin nawet nie miał zamiaru sprawdzać logów bo nie wbiłem na ts3. A na sam koniec dostałem bana na 24h za czity których nie mam. Pozdro dla idiotów którzy tam graja.;*

Dobre BialyQ, hahaha...

Opublikowano

Ten serwer to dno... Antychit wykrył dopalacze u gracza i dostał tylko kicka nic wiecej, pozniej ten sam gracz zabił mnie i zabrał itemy, admin nawet nie miał zamiaru sprawdzać logów bo nie wbiłem na ts3. A na sam koniec dostałem bana na 24h za czity których nie mam. Pozdro dla idiotów którzy tam graja.;*

Ten serwer to dno...= To czemu jest full?

Antychit= naucz sie pisać

Antychit wykrył dopalacze u gracza i dostał tylko kick= Anty cheat czasem jest błedny ... to nie człowiek

pozniej ten sam gracz zabił mnie i zabrał itemy=koleś siedziałes mu na plecach chodziłeś za nim oraz spamowałeś błędną informację (cheater) ... co ty robisz? masz 11 lat?

admin nawet nie miał zamiaru sprawdzać logów=sprawdził... i nic gratulacje twojej inteligęcji

bo nie wbiłem na ts3= kto to powiedział? gracz czy admin bo mi się zdaję że gracz ...

A na sam koniec dostałem bana na 24h za czity których nie mam.=Nie za cheaty ... za twój mózg jeżeli i twoje rozumowanie którego nie widzę + zabijałeś innych

Pozdro dla idiotów którzy tam graja.;*=Czy ja wyglądam na idiotę? nie sądzę zastanów się nad sobą....

Opublikowano

Jaka rozkmina <hahaha> :D.

I tak tego adma nie dostaniesz, bo tylko byś trolował. Kolega wyżej ma juz bana więc zapraszam....

Opublikowano

- Nick: Liukaner

- Ts3 i mikro: Tak

- Dlaczego akurat ten serwer ?: Lubię kwadratowe masakry i 100% survivale.

Opublikowano

- Nick: Liukaner

- Dlaczego akurat ten serwer ?: Lubię kwadratowe masakry i 100% survivale.

Dodany

Opublikowano

Kolega wyżej ma juz bana więc zapraszam....

Tylko uważajcie ludzie bo nie będziecie łamać regulaminu "/rules", ale dostaniecie bana za czity mimo że ich nie macie ... Ta administracje:)

Opublikowano

Tylko uważajcie ludzie bo nie będziecie łamać regulaminu "/rules", ale dostaniecie bana za czity mimo że ich nie macie ... Ta administracje:)

Weź już nic nie pisz lepiej...

Opublikowano
Nick: NolandPL

Ts3 i mikro: TS3 tak, Mikrofonu nie mam

Dlaczego akurat ten serwer ?: Lubie serwery tego typu

Cześć...

Opublikowano

Nick: NolandPL
Ts3 i mikro: TS3 tak, Mikrofonu nie mam
Dlaczego akurat ten serwer ?: Lubie serwery tego typu

Dodany

Opublikowano

- Nick: IDraqonI, Solony150i, PLMinecraftSkill, haker45

- Ts3 i mikro:mamy :)

- Dlaczego akurat ten serwer ?: Bo chcemy pograć na innych serwrach niż S+F lub FB :) Także współpracujemy ze sobą i pomagamy innym:)

Opublikowano

- Nick: IDraqonI, Solony150i, PLMinecraftSkill, haker45

- Ts3 i mikro:mamy :)

- Dlaczego akurat ten serwer ?: Bo chcemy pograć na innych serwrach niż S+F lub FB :) Także współpracujemy ze sobą i pomagamy innym:)

Dodani

Opublikowano

- Nick: iDziany

- Dlaczego akurat ten serwer ?: Ponieważ chcę zagrać na serwerze typu KM grając razem.

Miły , pomocny , i istotniejsze ogarnięty :)

Opublikowano

- Nick: iDziany

- Dlaczego akurat ten serwer ?: Ponieważ chcę zagrać na serwerze typu KM grając razem.

Miły , pomocny , i istotniejsze ogarnięty :)

Dodany

Opublikowano

Dodany

Mam skargę na pana XWNX Ponieważ wchodzę na serwer piszę z graczę Byk a tu XWNX Zaczoł przeszkadzać nam Uderzył Byk tylko uderzył 1 raz ręką XWNX i się wkurzył i nie wiadomo z jakiem przyczyny mnie zabił czekam na zwrot życia :) ss dowodzik: http://scr.hu/0cd2/jbpsk jeżeli strona nie działa?

mogę także wysłać poprzez GG lub Skype jeszcze 2 życie mi zabrał :)http://scr.hu/0cd2/ocy5f

Opublikowano

- Nick:Odyn111

- Ts3 i mikro:Oczywiście ;)

- Dlaczego akurat ten serwer ?:Nie znalazłem wcześniej serwera 1.6 ,a widzę ,że jesteście pierwsi.

Opublikowano

Dostałem bana na ts od wafla admina bo nie chcę mu powiedzieć jak wchodziłem na pokój admina :D

Za parę minut dodam jego kulturę z czatu :) łacina podwórkowa level hard :)

Opublikowano

Hmm mogę się dowiedzieć za co zostałem wyrzucony z wl ?? :>

Pupilek admina czyli "Holly" lub "XWNX" podlizał się adminowi więc się nie dostałeś na wl bo byłeś za dobry :)

Każdy kto jest dobry i dobrze mu gra idzie albo jest trollowany albo usuwany z wl.

Zasada prosta albo liżesz dupe adminowi ustawiając mu podstawy na TS z rangami itp albo jesteś trollowany przez bande gimbusów. A jak ich potem zabijesz pare razy to płaczą jak dzieci na czacie.

NIE POLECAM !!! Admin zmienił mapę bo jego pupilek tak chciał. Może pisać inaczej ale sam słyszałem.

Oto wycinki które świadczą o kulturze tego pupilka (zlepiłem je w paincie wiele z nich się powtarza ...) :

2013-07-0_nnrwans.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...