Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy pojawiam się w logach na bloku i dmg? Ravia

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Gram sobie na ravi sura na dmg i bloku z konia i się zastanawiam czy pojawiam się w logach bo w tym filmiku http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fjo-pWkClO8 w 16:34 wydaje mi się że koleś miał dmg i daltego się pojawił. Trochę się boję o moje konto tym bardziej że wydałem 55 zł na 1kkk na allegro :D z góry dzięki!!!!

Opublikowano

kase wydaje na allegro czy is i jedzie na czitach *facepalm* gratuluje pomyslu samego czitowania... podaj jeszcze nick jak chcesz szybko skonczyc gre. nie pozdrawiam

Opublikowano

Jesteś w logach za DMG, za nieopychanie nie powinno pokazywać. Lepiej nie używaj cheatów, szczególnie jak wydałeś pieniądze :P

69sf.png

Opublikowano

Dziwne gralem na plu z bardzo fajnym dmg , gralem na ravii z tym samym dmg , ani tu ani tu nie mialem bana , (za.kazdym razem ban za fb bo niechcialo.mi sie zarabiac-ban za oowiazanie)

Moim zdaniem jezeli cie nikt nie zglosi i admin osobiscie nie podejdzie lub masz tak syfiastego dmg ze np hp mobom schodzi a.nie widac jak atakujesz to wystarczy filmik i masz po koncie ,

Ps. Nie sadze bys wyskoczyl w logach , sciagnij dobre dmg , gdzie na 100% jestes pewien ze widac jak bijesz itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...