Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] World of Metin2 nie mogę się zalogować

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na forum więc jeśli zły dział to proszę o przeniesienie tematu i wyrozumiałość. Kilka dni temu zacząłem grać na serwerze World of Metin2. Wszystko ładnie,pięknie aż wczoraj przy uruchamianiu gry pokazał się komunikat że nie gra nie może pobrać jakiegoś pliku. Próbowałem kilka razy uruchomić gre ze skrótu i dalej nic.Na stronie serwera nie ma żadnych informacji że mają byc prowadzone jakieś prace czy coś w tym stylu. Zainstalowałem grę jeszcze raz uruchomiła się ale nie moge się zalogowac do gry a przy próbie logowania na stronie pokazuje się komunikat że wpisuję zły login lub złe hasło a napewno wpisuję dobrze. Macie może jakieś informacje na ten temat? Może serwer został zamknięty czy coś? Bardzo proszę o pomoc

Prosze was pomóżcie mi

Opublikowano

Dowiedziałem sie tylko tyle że ktoś coś tam zniszczył na serwerze. Nie moge skontaktowac się z GM ani nikim innym poniewaz nie mogę się zalogowac na stronie pojawia się tylko komunikat że wpisałem zły login lub hasło

Halo!! Ludzie!! Pomocy!!!

Opublikowano

Serwer działa w 100%. Nie ma takiego błędu jak nie działają passy, więc albo

*wpisujesz złe passy

*ktoś Ci zmienił passy

*ktoś Ci ukradł konto

69sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...