Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Deck na początek.

LaterToe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Obecnie planuję zagrać od nowa w Duala lecz nie wiem jakim deckiem.. Necropolią gram doszedłem do 200elo i po prostu mnie nudzi:/ myślę nad Inferno lub Przystanią.

Jeszcze jedno zaczynając od zera opłaca się pozbierać 1400 na ten pakiet 300kart?

Opublikowano

gram od 4 dni i deckiem przystani dobiłem 870 elo przyjemnie się gra. za 1100 jest pakiet 140 kart a za 3000 pakiet 300 kart

Opublikowano

Okej gram inferno ;) czy ten Deck jest ok?

http://www.mmdoc.net/show_deck/4839/

rzecz jasna dopiero go tworzę :) Brakuje mi Assasynów,pao,ravagerów (Nikogo z nich nie mam -.-)

Oprócz tego z eventów brakuje mi: week of the mercenaries,1x Month of the dancing flames.

Jeśli jest to zły Deck na początek to jaki będzie dobry? Rozumiem, że najlepsze ustawienie to 4/4/2? (Proszę o rady) :)

Opublikowano

moim zdaniem na sam początek najlepsza jest przystań w 1 dzień gry nabiłem +400 elo i 10 rankedow win pod rząd :)

Opublikowano

Mam inferno i też mi odpowiada ;) Co do tego za misję z orkami (2walka z shaarem) Dostałem Kata (Z twierdzy) Może mi ktoś podać ciekawy deck pod niego? Bo w sumie nie orientuję się co i jak z nim.

Ps. Może mi ktoś odpowiedzieć na powyższe pytanie

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...