Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event majowy!

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

error, dostales za to ze nie dales noobkom sie zabic, zalosne, prawda? ten caly event to tragedia, wygraly dwie osoby ktore najwiecej krzyczaly "hacker lagger unl ammo kick go" itp, a to ze mialy staty jak cioty -.- totalny bezsens wg. mnie, jan ie startowalem dla hacka ale po to zeby dokopac nubkom ktore cale zycie jada na hackach i nie wiedza co to uczciwa gra, ale nie spodziewalem sie ze sam zostane nazwany haxem...

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

1-szy raz sie zgodze z Ohnoesem. Jak dalej tak będzie to ja wyśle zażalenie do Seldka/Kokosza wogóle mody banują i psują wszystko i nawet się nie odzywają żal... Owl był dobrym modem mimo że oszustem.

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano

syf :/

NIGDY NIE HACKUJ NA POLSKICH SERVERACH !!!

.:Masz coś do mnie?:. _ Masz? to co w morde chcesz?

You are lifeing: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

I kill you: /\/\/\_________________________________________________

Pomogłem, daj 5* pls :P

Opublikowano

ehh, to było nein sprawiedliVe. właśnie odblokuj konto errorowi !!

Opublikowano

uwierz mi ze szans bys nie mial, ja nie potrzebuje hackow zeby cie zabic, a nie moja wina ze masz ogromne lagi i biegasz w miejscu przez 10s przez co trafienei w ciebie to pestka -.- ja uzywam cheatow ale nie psujacym innym gre. co do tego ze mialbym takie male szanse to uwierz mi, ze mialbym duze bo bylem juz w wielu b. dobrych klanach i umiem znakomicie latac heli, dzieki czemu mam ratio 4.02 -.-

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Kaka może sie nawalił?? Jak już powinien dać warna a nie bana. Więc nie wiem o co temu zjebowi chodzi.

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano

heh, szczere to było

Opublikowano

Miałeś wh. Sam to widziałem. Kurde musiałem pomóc sprzątać (mam rl life, a co?), a tu ohnoes kicka z gry za pomocą hacka. Pierdole, nie daje nikomu nagrody, a zostawię ją na lepszy event, nad którym będę panował.

P.S.

Ohnoes trzeba było nie używać hacków przed grą. Byś był bardziej łatwowierny.

ZAMYKAM!

bez gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...