Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KOS czy kerkava

Daniello2721

Wybór wspomagacza  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra? ?

• kOpen Stealth
      6
    • kerkava
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie : co lepiej wybrać : KOS-a czy kerkave ? Interesuje mnie zwłaszcza zbieranie pall. ktory ma szybsze aktualizacje, lepiej zbiera pall ? Bo jesli sie nie myle oba sa w takiej samej cenie. Proszę o pomoc ;)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Aktualizacje takie same są, czasem KOS wychodzi szybciej ... pall zbiera lepiej KOS, w dodatku robi wrota.

Więc polecam KOS'a

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

A ile mniej wiecej pall KOS zbierze w 1h ?

To już zależy od wielu czynników, ale napewno więcej od Kerkavy z którą ostatnio są problemy ze zbieraniem kamyków

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Żeby nie zaśmiecać, mam problem z Open Stealth, chciałem wykorzystac trial, ale ciągle jest czarne okienko, nic sie nie da robić. Proxy mam wpisane dobrze ... Co robić? :| Nawet żeby wykorzystać trial trzeba się rejestrować na profibocie ?

(Ale ze mną problemów ... ;d )

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Żeby nie zaśmiecać, mam problem z Open Stealth, chciałem wykorzystac trial, ale ciągle jest czarne okienko, nic sie nie da robić. Proxy mam wpisane dobrze ... Co robić? :| Nawet żeby wykorzystać trial trzeba się rejestrować na profibocie ?

bot jest offline

Opublikowano

zresetuj kompa mi to pomogło

bot jest offline

OS on KOS off.

@topic polecam kosa o wiele szybsze aktualki niż kerka no i (moim zdaniem) łatwiejszy interface.

1.jpg

Opublikowano

zresetuj kompa mi to pomogło

Reset nie pomaga, ciagle czarne okienko ;/ a trial mi chyba w takim razie dzisiaj przeleci, mimo, ze nie zdazylem WOGOLE uzyc OS-a ...

Opublikowano

Reset nie pomaga, ciagle czarne okienko ;/ a trial mi chyba w takim razie dzisiaj przeleci, mimo, ze nie zdazylem WOGOLE uzyc OS-a ...

Nie przeleci trial bo musi się OS "zalogować na konto" jak ja to mówię, czyli mapa musi się załadować. Ustawiłeś proxy ?

1.jpg

Opublikowano

Proxy są ustawione dobrze. Mam internet bezprzewodowy - czy to coś zmienia ?

Opublikowano

Proxy są ustawione dobrze. Mam internet bezprzewodowy - czy to coś zmienia ?

Nie, poprostu musisz poczekać aż wyjdzie nowa wersja. Gdy zostanie ona opublikowana bez problemu odpalisz OS'a

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Oby przy nowej wersji bylo tak jak piszesz kombass. Myślę, że można już zamknąć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...