Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lepsze karty graficzne.

kkowal55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co to? Chcesz kupić do swojego kompa? Podaj reszte sprzętu jak tak . A co do tej karty to tak jak wyżej (nie PALITA tylko "SRALITA" xD)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

na co mam pisać resztę sprzętu? zaraz tak jak ostatnio będziecie mi mówić co wymieniać a o karcie to nic nie powiedzcie więc nie dziękuje :)

Opublikowano

Nikt dla "frajdy" nie pisze po to abyś stracił pieniądze tylko żeby ci się sprzęt nie spalił ! Chcesz to kupuj, ale potem nie miej do kogoś pretensji, że coś nie działa tak jak trzeba albo, że sprzęt poszedł z dymem.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Ale zrozum, że może to nie mieć sensu. Podaj ten sprzęt, to jest moja dobra rada. Słuchaj się osób, które wiedzą jakie mogą być skutki słabego zasilacza czy cuś ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

OCZ Fatal1ty 750W 80

CPU
AMD FX-6200
RAM
8,00GB 1-Kanałowy DDR3 @ 667MHz (9-9-9-24)
Płyta Główna
ASRock 970 Extreme3 (CPUSocket)
Grafika
W2452 (1920x1200@59Hz)
1024MBGeForce GTS 450

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...