Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolny internet HELP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od paru dni mam ze internet mi wolno chodzi takze jak chce ogladac na yt nawet w 240p tnie sie co 5 sek a okolo 10 dni temu oglądałem w full HD i nic sie nie tneło nawet jak gram w metina to zacina sie .. pare dni temu nie bylo tak nie wiem co jest , google wlancza sie nieraz kilka minut pomocy nie wiem co jest daje +

Opublikowano

Zadzwoń do swojej sieci, miałam dokładnie to samo, niby trochę się polepszyło, ale jednak nie jest jeszcze najlepiej ;)
Net tak mi sie ciął, że raz był, raz go nie było. Filmiki, strony wgl. sie nie włączały, także.. zadzwoń, pogadaj może zresetują i Ci jakoś pomogą ;)

Opublikowano

Posiadasz internet mobilny? Jeżeli tak, to najprawdopodobniej skończył Ci się transfer.

surprise motherfucker

Opublikowano

Witam od paru dni mam ze internet mi wolno chodzi takze jak chce ogladac na yt nawet w 240p tnie sie co 5 sek a okolo 10 dni temu oglądałem w full HD i nic sie nie tneło nawet jak gram w metina to zacina sie .. pare dni temu nie bylo tak nie wiem co jest , google wlancza sie nieraz kilka minut pomocy nie wiem co jest daje +

Miałem to samo. Okazało się, że mam wirusa jakiegoś tam na kompie. Przeskanowałem PC malware detectorem i go znalazłem.

9368_gold.png

Opublikowano

moim zdaniem masz internet radiowy z limitem np. 1gb. po zużyciu transferu internet jest tak wolny, jakby go nie było ;p

69sf.png

Opublikowano

Internet jest z neostrady 2mb albo 6 mb :) nieorientuję się wirusa nie mam bo dokladnie to samo jest u mamy na laptopie a laptop praktycznie nowy to niemoze byc wirus moim zdaniem spróbuje cos zrobic tym PC malware detectorem .. daj mi link do tego PC malware detectorem nie moge znaleść :) zeby niebył za duzy rozmiar bo bedzie się ściągać 10 h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...