Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem metin2

xKrisu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam odrazu na początku tego działu chciałbym powiedzieć że ta osoba która udzieli mi dobrej odpowiedzi zostanie nagrodzona

Hmm... ? Ale nie będe już bredził tylko przejdzy do rzeczy.

W czym jest problem . ?

Mam taki komputer kupiony pare Miechów temu i był 2 dni temu po reinstalu

Parametry :

Procesor ; AMD FX-4100 Quad-Core Processor

3.60 GHz

4,00 GB ram

Karta sieciowa Qualcomm Atheros AR8161/8165 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20)

Karta Graficzna NVIDIA GeForce GTX 550 Ti

Tyle parametrów wystarczy ? ... Chyba tak :D

Przejdzy teraz do problemu:-

Uruchamiam Metin2.pl wszystko pięknie patrze po serwerach czy tam chcem sie zalogować i jeb komputer staje myszka nie chodzi na żade moje reakcje komputer nie reaguje ;[

Komputer sam sie resetuje po chwili sie włancza i Jakiś zaport o błędzie mam do wyboru zamknij albo napraw problem jakoś tak pisze napraw problem alek ompter nie wykryważadnego problemu

Jak coś mam Windows 7 komp po reinstalu i ma sp1

Podpis problemu:

Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen

Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.768.3

Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje o problemie:

BCCode: 124

BCP1: 0000000000000000

BCP2: FFFFFA8004B44038

BCP3: 0000000000000000

BCP4: 0000000000000000

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 768_1

Opublikowano

Re instal robiłeś :D ? A przed re instalem działałoCi normalnie ?

Albo daj właściwości>zgodnosc> i xp daj mu ;p bo mi wywalało śmiesznego errora dałęm na ta zgodnośc z xp i działą ;D Ale moge się mylić ;D

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Zrób to, co napisałam ostatnio w którymś z tematów:

1. Uruchom jako ADMINISTRATOR [plik exe serwera/globala].

2. PPM [Prawy Przycisk Myszki na aplikację, którą chcesz uruchomić] -> Rozwiąż problemy ze zgodnością -> Wypróbuj zalecane ustawienia -> Uruchom program... [Wyskoczy Ci okienko, dajesz "TAK"] -> Klikasz na "Dalej" -> Tak, zapisz ustawienia dla tego programu -> Zamknij

Jeżeli to nie pomoże... To zrób format? Jeśli w dalszym ciągu coś nie gra to hmm... Może coś z zasilaczem [np. za słaby? U mnie jest słaby zasilacz + kurz, więc strasznie komputer funkcjonuje, a bardzo cicho/szybko działał 2 lata temu, gdy go dostałam, przez kilka miesięcy, po czym zaczął się kurz, bawienie się w programach graficznych, gry, które mają spore wymagania i zaczął się sypać zasilacz ;/]

Aktualne masz sterowniki do karty graficznej? [byle nie wersja beta]

Dobre masz chłodzenie karty graficznej?

Jaką masz wersję DirectX?

Opublikowano

Z zgodnąścia nic nie ma z zasilaczem all ok formata robiłem inne gry działają typu ASSASIN CREED 3 itp chłodzenie mam ok ostatnio wiatrak zmieniamy komp czyszczony 3-4 dni temu direct mam 9 a jeśli chodzi o sterowniki to mam wersje 9.18.13.2018 pod sterowniki NVIDIA GeForce GTX 550 Ti jak znasz jakieś nowsze daj linka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...