Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PERM]ArronBADYL, Cheatek

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chuj a nie multi acc

prosze o ub, tutaj właściciel konta ArronBADYL

prosze sprawdzić IP guwnoGMIE

Ależ IP było sprawdzone. Z dzisiejszych postów. W razie czego oczywiście mam screeny, ale to do wglądu dla administracji. A jak bardzo chcesz to dostaniesz zaraz bana za obrazę.

Opublikowano

Ależ IP było sprawdzone. Z dzisiejszych postów. W razie czego oczywiście mam screeny, ale to do wglądu dla administracji. A jak bardzo chcesz to dostaniesz zaraz bana za obrazę.

no kurwa rzeczywiście xD

http://prntscr.com/1diyaw

wez mi nie pierdol, że ip takie samo, bo na pewno tak nie było, nawet mi cie nie żal xD

Opublikowano

No było, było. Skoro Cheatek wszedł na Twoje konto... za współdzielenie kont także jest perm, a poza tym skoro IP jest takie samo, Cheatek pisał z tego konta to jaką mamy pewność, że to nie jest jego multi?

Opublikowano

No było, było. Skoro Cheatek wszedł na Twoje konto... za współdzielenie kont także jest perm, a poza tym skoro IP jest takie samo, Cheatek pisał z tego konta to jaką mamy pewność, że to nie jest jego multi?

1372953448-U962816.jpg

o kurwa xD

wspóldzielenie konta, a pożyczenie konta do odwołania to chyba co innego.

Taką mamy pewność, że mamy inne IP xD

po jaką cholerę piszesz, że IP TO BYŁO SPRAWDZANE, PERMBAN BO MUTL, a chuj, bo wcale nie sprawdziłaś, a nawet jeśli to kłamiesz, bo jak już pisałem nasze IP jest zupełnie inne.

chce ub

Opublikowano

weź skończ się kompromitować, po prostu dojebałaś perma nam obu za to, że cheatek cie nie lubii i dostaje zawsze UB mimo twoich starań o bana (ale ból dupy najlepszy) i nie chciało ci się patrzeć czy mamy takie samo ip tylko od razu za multi acc.

Opublikowano

weź skończ się kompromitować, po prostu dojebałaś perma nam obu za to, że cheatek cie nie lubii i dostaje zawsze UB mimo twoich starań o bana (ale ból dupy najlepszy) i nie chciało ci się patrzeć czy mamy takie samo ip tylko od razu za multi acc.

Mnie akurat mało interesuje to czy on mnie lubi, czy też nie. Są posty, jest to samo IP, więc dla mnie równoznaczne z multi acc. ;)

Opublikowano

Mnie akurat mało interesuje to czy on mnie lubi, czy też nie. Są posty, jest to samo IP, więc dla mnie równoznaczne z multi acc. ;)

udowodnij, że mamy takie samo IP.

dziś pisałem posta w temacie http://www.mpcforum.pl/topic/983738-info-nowy-champ-nadchodzi/page-3 sprawdź to IP, które jest z dzisiaj (mam zmienne) i dziś nie zmieniałem, dalej postów chyba nie pisałem.

dalej pożyczyłem konto cheatkowi by napisał prośbę o ub, które jest na jego IP (te 2 posty)

dawaj ub i oszczędź sobie wstydu

Opublikowano

no jak tam ?

coś długo nie odpisujesz, przecież w sekunde sprawdziłaś IP i wjebałaś permy to teraz 10 minut patrzysz IP i nie chcesz odpisać ?

czy może czekamy na dowody ? :3 (dowody chyba przerabiają się w paincie XDDD)

Opublikowano

udowodnij, że mamy takie samo IP.

dziś pisałem posta w temacie http://www.mpcforum.pl/topic/983738-info-nowy-champ-nadchodzi/page-3 sprawdź to IP, które jest z dzisiaj (mam zmienne) i dziś nie zmieniałem, dalej postów chyba nie pisałem.

dalej pożyczyłem konto cheatkowi by napisał prośbę o ub, które jest na jego IP (te 2 posty)

dawaj ub i oszczędź sobie wstydu

No i chociażby dlatego nie dostaniesz UB. Pożyczanie/współdzielenie skutkuje banem permanentnym, więc ja nie rozumiem po co jeszcze ta dyskusja?

Nie mam prawa udostępniać publicznie IP, ale screeny dostały odpowiednie osoby. Poza tym to jest do wglądu, bo IP się nie zmienia.

Opublikowano

Popieram Miyoshi. Nawet jeśli sprawa jest wątpliwa to sposób wypowiadania się ludzi w tym temacie nie pozostawia wątpliwości o słuszności jej decyzji.

Opublikowano

Ty się chyba zapominasz. Miyoshi postąpiła zgodnie z regulaminem i możesz mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie, a nie do niej i całego forum. Osoba, która otrzymuje bana tymczasowego ma prawo do odwołania się zakładając nowe konto, a nie pożyczając passy od znajomego, który korzystał/korzysta z konta (tak samo jakbyś pisał prośbę o UB z konta Kokosza). Jesteś już tyle czasu na forum i o tym nie wiedziałeś, a może myślisz, że regulamin Cię nie dotyczy i możesz robić to co Ci się podoba? Mylisz się :).

PS - jak się już odwołujesz to staraj się to robić w inny sposób, bo nie mam zamiaru czytać twoich wulgarnych wypowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...