Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z Minecraft By Zyczu.

Natan17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Ostatnio pobrałem sobię ,,Minecraft By Zyczu" ( z oryginalnej strony ) i kiedy instaluję mody i chcę pograć to klikam ,,Uruchom grę" i mody się wgrywają...

Ale... Kiedy pasek się naładuję to launcher się wyłącza a sama gra się nie odpala... Aby ponownie włączyć Launcher muszę zresetować komputer bo inaczej nie chcę się odpalić...

Kiedy odpalałem grę ,,na czysto" bez modów gra włączyła się normalnie a z modami jakoś nie chcę współpracować...

Mody które instalowałem do mojej ,,paczki"

- Minecraft Forge

- TooManyItems

- SpawnerGUI

Tylko te 3 mody śmigają na wersji 1.6.1...

Dodam że specjalnie stworzyłem sobie do tego paczkę w samym launcherze ponieważ posiada on taką opcję.

PS. Launcher jest aktualizowany na bieżąco ? Dodają nowe wersje gry i mody ?

To proszę o pomoc w moim problemie :)

Opublikowano

i??? Odinstaluj to coś i wejdź na google i tam wpisz: creeper world minecraft 1.6.1 non premium i tam będziesz miał 2 sposoby... Wyiberz 2 sposób.

Opublikowano

Dzięki że ostrzegliście :/

A Te launchery mają instalatory modów ? Jak nie też mogą być ale wolał bym z nimi.

Launcher z Creeper World nie działa.

Opublikowano

( Poprawiam tego posta bo mówiłem w nim że launcher jest słaby i możliwe że ma keyloggera... Ale myliłem się i powiem że opłaca się pobrać ten launcher ! )

Opublikowano

Ludzie ! Zyczu jest bezpodstawnie oskarżany. Jego launcher jest w 100% czysty, ta wiadomość o niby keyloggeru, została napisana bez żadnych dowodów na istnienie ów keyloggera.

Opublikowano

UP. Wiesz może dlaczego kiedy instaluję jakiekokolwiek moda to gra mi się nie włącza tak samo jak launcher ?

Opublikowano

Powiem wam że korzystałem z tego launchera troszkę dłużej i powiem że jest on świetny !

Prosty w obsłudze , ma wbudowany instalator modów i gotowe paczki modyfikacji typu Pingwin Pack !

Możliwość zmiany wersji gry na starszą/nowszą.

Pytanie do was. Czy launcher jest na bierząco aktualizowany ? Chodzi mi o nowe mody i wersje gry :)

I czy można wgrywać mody z poza launchera np. chcę wgrać moda którego nie ma na liście modów w launcherze to mogę go pobrać i wgrać normalnie do minecraft.jar ?

Opublikowano

Nie kradnie premium! A co do korzystania to lepiej np. podmien ktoras z paczek;)

Opublikowano

Po pierwsze ten launcher nie może kraść haseł, ponieważ nawet nie ma rubryki gdzie trzeba hasło, po drugie to ten launcher to non premium, więc po co tam gracze premium wchodzą? A i ten launcher się aktualizuję na bieżąco.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...