Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ja i serwer testowy ;)

Aress2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym opisać wam moje wrażenia z testowego . No to tak wbiłem na niego o dokładnie 12:35 Zarejestrowałem się i wybrałem serwer testowy 2 Po zalagowaniu wybrałem firmę zero lag . na start dostawało się 2,400.000 tys uri i 10.200.000 tys kredek post-961623-0-11512400-1372950281_thumb.png. To tak w sklepie zaciekawiło mnie 2 rzeczy 1 . jak coś kupujemy wybieramy czy założyć to do drona na statek czy do inwentarza żeby samemu włożyć. i tu wkroczyły lagi ! 2 rzecz w sklepie która zwróciła na mnie uwage to desing do golca za 10.000.000 mil uri 0.o post-961623-0-16984900-1372950207_thumb.png potem kliknełem start lagi były oczywiście nikt z t's nie mógł wbić . Pojawiło się nowe tło gdy ładuje nam sie gra . i tu nowe wyglądy ammo itp mniejsze alieny post-961623-0-02999600-1372950239_thumb.png . Dzieki tera pytania Dlaczego nie moge wbić na serwer testowy ? Dlatego że serwer był przeciążony Dlaczego nie było serwera widać? a założyłeś nowe konto ? ;D

ps ten desing za 10mili uri jest za znajomych a na 2 obrazku Macie godzine o której już prawie wszystko kupilem ;)

sory na 1 dokładnie o której wbilem ;)

Opublikowano

Nie wiem czemu ma służyć ten temat ale serwer testowy był już otwarty milion razy więc co przyszedłeś się pochwalić że wbiłeś czy co? :)

jp8p35.png
Opublikowano

chciał się pochwalić że "Ojej ja niemoge udało mi się wejść musze się tym pochwalić na mpcforum omg jestem pierwszy raz na takim serwie o matko boska I te nowe wyglądy ammo omg" wkurza mnie to

Jak cię to wkurza, to zachowaj to dla siebie, a nie podniecasz sie tym co cie denerwuje, za przeproszeniem ... Takim sposobem sobie posty tez nabijasz ....

Jak dla mnie dobrze, ze powstał taki temat, ja nie wbilem na testowy. Opisał troche nowosci, dał pare fotek. Ciekawi mnie jaka nagroda bedzie za 25-ciu zaproszonych znajomych, skoro ten design jest juz w sklepie ... Chyba, ze bedzie go mozna kupic i zdobyc za znajomych :D I jakos nie moge sie przekonać do tego nowego paska z ammo ;/

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Omg.. co za ludzie

@UP no i co że nabija posty? zabronisz mu?

Mógł się wypowiedzieć i każdy kto wszedł na serwer testowy wie co się zmieniło i nie trzeba tego opisywać.

a wracając do tematu :

Design za 10kk uri był od zawsze na testowym serwerze (nie będzie go na normalnych serwerach)

Jest jeszcze dodana formacja którą można zdobyć na jakiś czas za 25 znajomych, warta około 2kk uri

Lagi były może z twojego powodu a nie od DO. Jak ja grałem na serwie to 0 lagów, a gdy wciska się przycisk "Start" to zawsze są lagi bo się zaczyna gra ładować

Opublikowano

Serwer testowy działa.

Mi szczerze podoba się ten nowy wygląd, oby tego nie zepsuli.

Pozdrawiam

oiph.png

Opublikowano

ej ludzie bo ja sobie siedziałem i grałem na tym testowym i nagle mi wywaliło ,przeglądarka się wyłączyła a potem przy logowaniu sie nie wyświetlają wcale nie widzę ich nigdzie nie ma ich wcale do wyboru ani testowego 1 ani testowego 2 ? POMOCy

Opublikowano

ej ludzie bo ja sobie siedziałem i grałem na tym testowym i nagle mi wywaliło ,przeglądarka się wyłączyła a potem przy logowaniu sie nie wyświetlają wcale nie widzę ich nigdzie nie ma ich wcale do wyboru ani testowego 1 ani testowego 2 ? POMOCy

Bo już serwer wyłączyli? Jest po 17.00

A skoro serwer już nie działa to myśle że temat cls.

jp8p35.png
Opublikowano

A ja miałem proo fuksa zalogowałem się patrzę o0o testowy wbiję. Wbiłem bez problemu!! Pograłem z 30min i musiałem iść drzewo ciąć ale skończyło się paliwo w pile więc wbiłem na DO i znowu zalogowałem się na testowy 2 i nic mi nie pisało że gra za dużo osób :P

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest tera jakiś serwer testowy bo jak wchodzę na te wasze linki to wchodzi na testowy ale potem wywala na normalny wiecie co się dzieje?Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Jest tera jakiś serwer testowy bo jak wchodzę na te wasze linki to wchodzi na testowy ale potem wywala na normalny wiecie co się dzieje?Proszę o odpowiedź.

Serwer Testowy jest wyłączony dlatego przy zalogowaniu przekierowuje Cię na zwykły serwer.

jp8p35.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...