Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laser pointer

GaduMyTu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TO jest zakazane.. ;)

@Edit:

Ban na 100%. Ban gwarantowany- dociera ?? :D

@edit2:

za niego bany lecą

DROHI MPC=towy NOOBKU

CZY NIE WIESZ, ŻE ZA POWIELENIE ODPOWIEDZI JEST KARA 5% ?? ZGŁASZAM RETORTA !! :P

x

Opublikowano

Nie jest ban :D Bo na EU jescze nie ma żadnego takiego anty cheata. Więc możesz używać, dopóki nie wprowadzą czegoś takiego

223edcf8a47cb1100c9be503ef42e853.jpg?135

Dopiero teraz się o tym dowiaduje ?? >.<

Ale po co komu Laser Pointer tak przy okazji xD ??

TROLOLOLO

są jakieś tracery xD ?? żart nie chcę bana

Nie ufam tym informacjom.

x

Opublikowano

Laser point jest bardzo przydatny. Pokazuje ci jakby taki laser z lufy i wiesz gdzie celuje do ciebie koleś. Można się skątować dobrze itd.

7yoDoas.png

Opublikowano

Laser point jest bardzo przydatny. Pokazuje ci jakby taki laser z lufy i wiesz gdzie celuje do ciebie koleś. Można się skątować dobrze itd.

Aaaaa oke tak to działa. Myślałem, ze to jest przy naszym czołgi xD

Chcę to !! :D

Na pewno nie ma takiego systemu ??

x

Opublikowano

Zaacny, pisałem ci o tym w temacie o XVM... Nie ma żadnego programu, który sprawdza te mody. Jak będzie, wg. ma obowiązek poinformować graczy. Na chwilę obecną nie ma modów nielegalnych i legalnych. Są zakazane, ale nie na serwie EU, tylko na RU i US.

Opublikowano

AntyCheat coś podobnego jest już chyba od 8.4 ... ale działa gdy odpalasz przez Lauchera wtedy przez jakieś 10-5s skanuje ci pliki ja miałem tekstury 0,75% to wykryło jako cheata i cała gra na nowo trzeba było ssać -,-

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

TO jest zakazane.. ;)

@Edit:

Ban na 100%. Ban gwarantowany- dociera ?? :D

@edit2:DROHI MPC=towy NOOBKU

CZY NIE WIESZ, ŻE ZA POWIELENIE ODPOWIEDZI JEST KARA 5% ?? ZGŁASZAM RETORTA !! :P

Za spam też jest wiesz? Też zgłoszone :P

@topic: Jak nie będziesz nagrywał filmików z tym modem ani nie robił screenów, banu nie bedzie :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ten laser pointer chyba działa na zasadzie że do modelu czołgu jest dodawane długie czerwone przedłużenie lufy...

Najbardziej kretyński i zajmujący najwięcej miejsca, niedziałający na wszystkich czołgach sposób.

Ale trudno żeby nie działał. Chyba nawet trzeba go update'ować tylko po to aby mieć lasery przy kilku nowych czołgach...

Opublikowano

AntyCheat coś podobnego jest już chyba od 8.4 ... ale działa gdy odpalasz przez Lauchera wtedy przez jakieś 10-5s skanuje ci pliki ja miałem tekstury 0,75% to wykryło jako cheata i cała gra na nowo trzeba było ssać -,-

Masz chłopie szczęście, ale to raczej pliki ci się popsuły niż, jak twierdzisz, "antycheat" ci cos wykrył :)

PS: Dlatego też, nie odpalaj przez luncher :P

Opublikowano

Masz chłopie szczęście, ale to raczej pliki ci się popsuły niż, jak twierdzisz, "antycheat" ci cos wykrył :)

PS: Dlatego też, nie odpalaj przez luncher :P

NIe są popsute bo ciągle na nich gram więc raczej popsute nie mogą być ale tak czy siak odpalam przez plik startowy

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Też tak miałem przy wersji 8.4, ale od wersji 8.6 nie mam takiego problemu

@UP

Laser Point jak inny mod jest nie wykrywalny na EU i na razie za niego bana nie otrzymacie:)

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...