Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Graphic] Maximus vs Gamus

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Praca boczka jest taka prosta, natomiast Gamus pokazał coś co na co dzień widzimy. jako iż gunwo jest na topie, głos oddaje na gamusa!

GUNWO GUROM!

Opublikowano

Nie wierzę...

Stawiam na Gamusa. Można wyczuć w tej pracy rękę mistrza. Myślę, że autor miał tutaj jakiś większy przekaz, niżeli zwykły stolec. Można powiedzieć, że wręcz włożył w to trochę siebie. Jestem ciekaw ile czasu mu to zajęło i w jakich warunkach musiał pracował, aby tak wiernie odwzorować swoje dzieło. Sądząc po unoszących się wokół owadach musiał ślęczeć nad tym dobrych parę godzin. Wielkie słowa uznania dla Gamusa.

1294477714-U1.png

Opublikowano

A ja myślę, że Gamus chciał pokazać coś więcej w swojej pracy niż zwykłe gunwo. Uważam, że przedstawił bardzo ważną rzecz w swoim życiu, jak nie sens swojego życia. Dla oka zwykłego człowieczka wykonanie może nie powalać, ale to samo by powiedział o pracach Pollocka. Głos na pracę Gamusa wiadomka.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

a ja to nie widze sensu w obrazku gamusa, dlatego głos na maximusa, bo to zwykłe guwno i ja moge nawet wam zdjęcie dać nie musze rysować i moje bedzie w lepszej jakosci.

btw. ale muchy mi się podobają:)

Opublikowano

Gamus postawił na odzwierciedlenie rzeczy znanej, której nikt nie docenia, a mimo to jest ona bardzo użyteczna.

Ta głębia i różnorodność kolorów sprawiła, że stałem się spełniony i chcę dożyć końca swoich dni przy oglądaniu tego arcydzieła.

Rzecz jasna stawiam swój głos na Gamusa, gdyż, jak już mówiłem, jest to arcydzieło.

ItgMSFz.gif­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...