Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nx -Mało Roboty

plecior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Surfujac po necie natrafilem na dośc ciekawą strone a mianowicie na http://freenxcash.net/?ref=67248 chodzi o to że jak przez nasz link zarejestruje sie 10 osob to dostajemy karte z 10 k nx a 25 osob to 25k bądz wypełnic oferty ale jest ich niestety dosc mało dla naszej części świata....Większość us ale wysyłajać linka znajomym i tak można niexle zarobic;]

Opublikowano

Wpisz jakiś numer (to jest kod pocztowy) ... ja dałem 30-303 i weszło xP

Opublikowano

Nie wiem ... jeszcze nikt z mojego refera się nie zarejestrował =/

Opublikowano

żeby ci załapalo refeera to musi on wypelnic jaka oferte a na poczatku nie masz zadnych po jakims czasie sie pokaza dopiero a na start masz 1k pkt

Opublikowano

działa z kątami już 2 zrobiłem (tylko trza zmienne ip mieć) jeśli masz neo to sie rozłącz i połącz to samo dla petro telu tylko trza dłużej poczekać.

Opublikowano

Panowie mam juz 2 osoby w refferach (zmienne ip) i nic nie mam zadnych punktow czy moze chodzi o to ze za 10 osob (nie dostane pkt) lecz odrazu karte prosze o odp

Opublikowano

Po pierwsze jest to chyba ściema czyli scam.. A po 2 prawidłowy link to: freenxcash.net/

Nie nabijać im refów! I punktów. Ja mam zmienne IP i mogę komuś robić konta bo na swoim koncie nie robię ponieważ moim zdaniem jest to ściema! Wątpie wy ta strona działała uczciwie mogą byś przecież naliczenia od kliknięć.. I potem trza płacić. Albo osądzenie za to że np. ktoś podał nie prawdziwe dane! Pozdrawiam

Opublikowano

Wg mnie to coś nie działa xP

4 osoby zarejestrowały się z mojego refera i dalej mam 0/10 -.-

My Overal Status

You Have 0 Completed Referrals/Credits Out of 10 Needed

Opublikowano

oj widze sie czytać postów co niektórym nieche...... żeby ci zaliczyło frienda to on musi wypełnic oferte najpierw.... ale mi jak dotąd(od wczoraj) żadnych ofert nie dali....

Opublikowano

Ktoś miał ciekawy pomysł na biznes :D 0.5 - 1$ od każdej wypełnionej oferty pewnie a Wam i tak nic nie dadzą ^^

\m/ \m/

GG: 9261310

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...