Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GladoR Warrior Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Mam problem z Warrior Hackiem na Gladorze. Gdy go zainstalowałem to widzę postacie w ziemi z mieczami w górze. Nie wiem co może być tego przyczyną proszę pomożecie?.

Opublikowano

Widzisz tych którzy maja zbroje poniżej 220 lv na Divine world też tak jest ze widzisz tylko dziewczyny w zbrojach powyżej 180 :) z tym nic chyba nie zrobisz

/sygna wychodzaca poza mpc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

warriorhack działa na zasadzie podmienienia plików, dlatego kasują ci się automatycznie zbroje, bronie, wszystkie itemki i dlatego twoja postać jest w ziemi, nie działa wr.

Opublikowano

warriorhack działa na zasadzie podmienienia plików, dlatego kasują ci się automatycznie zbroje, bronie, wszystkie itemki i dlatego twoja postać jest w ziemi, nie działa wr.

A da się to jakoś naprawić? Np. uzupełnieniem plików te które skasowało?

Opublikowano

ale to nie kasuje tylko podmienia, jeśli załóżmy warriorhack to plik PC.eix i wklejasz do pack to podmienia ci pliki, jeśli podmieniasz znowu PC.eix na ten z serwera to hacka mieć nie będziesz, nie da rady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...