Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Aktualizacja pluginów na 1.6/najnowszą wersję [NAGRODA]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką nagrodę podam na PW bo znowu będę miał zamknięty temat :D Paczkę proszę wysłać w rozszeżeniu *.zip na mediafire (mediafire dlatego, że ma od razu skan od Bitdefender'a i administracja nie będzie się czepiać o skan -,- )

oto lista pluginów:

PS. Zamiast iChat proszę wgrać EssentialsChat ;) Dziękuję xD

I wywalić:

!!!!CustomMusic!!!!

!!!!Marriage!!!!

!!!!Carz!!!!

A plik Tim.jar to jest plugin TimTheEnchanter

Opublikowano

Każdy plugin z 1.5.2 dziala na developerskim 1.6.1

Dobra..., ale ja mam niektóre pluginy z 1.4.7 i mają problem z OpenInv który do poprawnego działania wymaga aktualizacji jednego z pluginów (nikt nie wie jakiego...) PS. Głupi nie jestem xD Zresztą zawsze najlepiej mieć najnowsze wersje... Zgadza się?

Opublikowano

Naprawdę masz taki problem zajrzeć na plugins.bukkit.org, wpisać nazwy tych pluginów, posprawdzać wersję i wgrać to co najnowsze? Nikt Ci tu nie wyczaruje bez source code'u...

Take it easy my friend

Opublikowano

Fajną mam sygnaturkę ;D xD ;D xD ;D xD ?????

Ehh... Jestem na wakacjach dlatego nie mogę za dużo pobierać a mój kolega wgra je jak mu powiem jak... A mu się nie chce aktualizować.... Pojmujecie? XC

błagam./.. Ktoś się za to zabrał? Nagroda to ranga w administracji z GM'em itp... =1

w6xso1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...