Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z elfem

cziko29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam ustawionego elfa cavebot targeting i wszystko jest ok ale chcialem zaczac zbierac loota ustawilem wszystko zgodnie z poradnikiem a bot zabija z 10-20 potworkow i rzadko kiedy jakiegos otworzy. Wie moze ktos czemu tak sie dzieje?

Opublikowano

W cave bocie zaznacz w prawym dolnym rogu "open next backpack" i "Loot distant targets" będzie zbierał loota nawet jak pójdzie dalej to się wróci i zbierze chyba że zabije 2 moba i on padnie na tym trupie. W razie czego pisz albo dajj ss'a z cave bota.

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

Opublikowano

A mogli byście wrzucić instalkę elfa 8.6? Bo szukam od godziny i nie mogę znaleźć.. A na forum wszystko powygasało. Będą lajki! :D

Opublikowano

nie wydaje mi się daj ss'a ( screen shoota ) z cave bota i targetingu i od razu będę wiedział o co ka man.

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

Opublikowano

A mogli byście wrzucić instalkę elfa 8.6? Bo szukam od godziny i nie mogę znaleźć.. A na forum wszystko powygasało. Będą lajki! :D

Proszę spis wszystkich botów. Elf jest na samej górze :)

http://www.mpcforum.pl/topic/131744-spis-botow-tutoriale-sprawdz-zanim-napiszesz-temat-lub-posta/

http://zapodaj.net/f2d6b71d8ffa5.jpg.html

a znacie jakis skrypt zeby automatycznie po relogu otwieral bp?

dziala mi loot jesli wylacze skrypta na uhanie bo przez niego mam exhausta czyli to nie wina ustawien

Nie potrzeba skryptu na otwierania bp :)

Wchodzisz w Extras i zaznaczasz opcje Open backpacks at login :)

7138509900_1434192442.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...